reklama
N
nataliak
Gość
a nie wiecie czy w ikei można jescze kupić taką lampkę na ścianę w kształcie księżyca?? na stronie widzę że tylko gwazdka niebieska jest dostępna, kwiatuszek, biedronka (blee) czyżby wycofali?
ja widzialam ze sa ale nie w kazdy w sklepie musza byc. poszukaj tez na allegro.
aldonta
Fanka BB :)
BON DODO POŚCIEL Pościel dla dzieci, niemowląt, Pościel antyalergiczna, ekologiczna, śpiworki, rożki
znalazłam ładną pościel nie sa najtańsi ale mega najdroźsi tez nie......może komus wpadnie w oko.....na allegro tez są...
znalazłam ładną pościel nie sa najtańsi ale mega najdroźsi tez nie......może komus wpadnie w oko.....na allegro tez są...
awru
właśnie wróciłam z ikei i stwierdzam, że są ;-)a nie wiecie czy w ikei można jescze kupić taką lampkę na ścianę w kształcie księżyca?? na stronie widzę że tylko gwazdka niebieska jest dostępna, kwiatuszek, biedronka (blee) czyżby wycofali?
M
martika311
Gość
Dziewczyny miałam wam pokazać swoje zdobycze chociaż z lumpexu ale jak nowe za 17 zl,.i tez mnie wzięło na wspomnienia to wam pokaże pare sztuk po synku.I te malutkie skarpetki które kupowałam w biedronce nieraz są bo je widziałam.Akurat na lato będą.A co do ubrania na wyjście do szpitala.To malej kupie wyprawkę i założę na to tego białego pajaca z miskami po moim synku,nie zniszczony jest,nie powina zmarznąć.Dziewczyny wy to szalejecie z tymi zakupami,ładne te pokoiki a zresztą wszystko jest śliczne:-)
Załączniki
corina
awru dzięki za info, mam nadzieje że we Wrocławiu tez beda:-)właśnie wróciłam z ikei i stwierdzam, że są ;-)
Uwielbiam to zestawienie kolorystyczne !!!To fajnie, że tatuś tak szaleje:-) Mój z kolei wyżył się gadżeciarsko i zamówiliśmy leżaczek:
DWELL STUDIO FISHER PRICE lezaczek bujaczek z MP3 (878274569) - Aukcje internetowe Allegro
Pościeli nie mamy
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
N
nataliak
Gość
Uwielbiam to zestawienie kolorystyczne !!!
to pewnie ten pokoik Ci sie spodoba, znalazlam go w zdjeciach z linkow ktore justme5 dzis podeslala z deccoria.pl - ja chce w takich kolorach lazienke ;P
Załączniki
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ŚLICZNE ciuszki pokoiki poprostu aż się humor poprawia
Ja kupiłam małej dziś 2 szt body, 2 szt spodni, kombinezonik na następną zimę i pampersy...jakie one są maciupkie!!!
A sobie kupiłam 2 bluzeczki i torebkę...a jaką śliczną sukienkę widziałam no poprostu boska tylko aż 70zł kosztowałai się obeszlam smakiem:-(
Ja kupiłam małej dziś 2 szt body, 2 szt spodni, kombinezonik na następną zimę i pampersy...jakie one są maciupkie!!!
A sobie kupiłam 2 bluzeczki i torebkę...a jaką śliczną sukienkę widziałam no poprostu boska tylko aż 70zł kosztowałai się obeszlam smakiem:-(