reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

A ja się pochwalę łóżeczkiem, choć co prawda jeszcze nie kupiłam. W poniedziałek, wtorek jadę oglądać i być może finalizować zakup :happy2:
Tiger - to łóżeczko jest czadowe :-) widziałam chyba takie na allegro. Gdyby nie to, że zamawiamy meble u stolarza to na pewno na to bym sie skusiła :-) Po prostu piękne :-)

reklama
Kurcze dopiero dzisiaj się zorientowałam, że mam taki sam zestaw kolorów na ścianie w dużym pokoju. Kiedyś miałam taki kaprys i sama przemalowałam. Ale już nie mogę patrzeć na ten niebieski, to chyba ta ciąża. Tak węc mam w planch przemalować dwie niebieski ściany na zielono, żeby cały pokój był w jednym kolorze. A może kupię inny odcień zieleni na jedną ścianę....hm

Dzięki :) Już widzę, że posiedzę przy oglądaniu tych pokoików. Fakt, że nowych mebli nie kupię, ale może jakieś dodatki wpadną w oko.

JustMe5 dla mnie ikea to ostateczność, a może uda wam się znaleźć stolarza, co pod wymiar zrobi mebelki? jeśli się spręży to do kwietnia da radę :tak:
Corina- mam takie same fotele w domu (zakupione w komplecie ze skórzanym wypoczynkiem) , ale ja chyba namówię męża na bujany, bo mi się podoba
afiliacja no to mamy takie same leżaczki-bujaczki i pewnie jeszcze kilka innych dziewczyn :tak:
Tiger łóżeczo bardzo mi sie podoba, :-)

Dzisaj dodam swoje łupy

Załączniki

• body6.jpg
    body6.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 26
  • body7.jpg
    body7.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 22
  • body4.jpg
    body4.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 22
  • polspioch1.jpg
    polspioch1.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 20
  • polspioch2.jpg
    polspioch2.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 23
  • polspioch3.jpg
    polspioch3.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 22
  • polspioch5.jpg
    polspioch5.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 22
Co do stolarza, to owszem, zamiwerzamy zamówić meble- ale za jakiś czas, takie bardziej szkolne, do całego pokoiku.. Jakoś narazie nie wydaje mi się najlepszym pomysłem robienie 2-3 elementów, skoro i tak za kilka lat trzeba bedzie zainwestować w biurko, duże łóżko itp....

wzdłuż i wszesz przejrzałam internet, na allegro bida z tapetami w leroy też jej nie ma:zawstydzona/y: może przy okazji innych zakupów do mieszkanka gdzieś w końcu na nią trafię, a jak nie to trudno i tak będzie w pokoiku kolorowo :-) załączam fotkę kolorów ścian jakie wybrałam do dzidziusia pokoiku

Zobacz załącznik 201039

całe mieszkanie będzie stonowane (kawa z mlekiem, brązy itp) dlatego w jednym z pomieszczeń postanowiłam zaszaleć :-)

załączam też moje wypociny z programu pro100 (wcale nie tak prosto się go obsługuje;)

Zobacz załącznik 201051
Zobacz załącznik 201052
nie mogłam znaleść grzejnika a powinieni być na ścianie pod oknem, komoda z przewijakiem (z powodu ograniczonych zasobów programu) też jest jaka jest ;-) zastanawiam się tylko co wcisnąć na ścianę obok komody, myślałam o krześle bujanym z ikei ale troche drogo jak za krzesło (400zł) :baffled:
oczywiście będą też naklejki nad lóżeczkiem i inne dekoracje ale zamysł jest mniej wiecej taki (nie ma wyjścia bo szafa i regał już kupione :-)

dziewczyny, a myślicie że jedna szafa obok regał i komoda (z przewijakiem) wystarczą żeby pomieścić wszystkie rzeczy (ciuszki i inne) małej?? Zastanawiam się czy obok komody z przewijakiem nie ustawić jeszcze jednej komody z 5 szufladami?

reklama
dziewczyny, a myślicie że jedna szafa obok regał i komoda (z przewijakiem) wystarczą żeby pomieścić wszystkie rzeczy (ciuszki i inne) małej?? Zastanawiam się czy obok komody z przewijakiem nie ustawić jeszcze jednej komody z 5 szufladami?
to zależy ile bedziesz miała ciuszków:-D
ja mam tam w pokoiku szafę i półki s długie- około metra i szerokie na 35 cm i dam małemu 2 półki z tego i oprócz tego będzie miał komodę 116x112x 50 chyba jakoś tak, w każdym bądź razie z 5 szufladami :-) i myślę, ze to narazie starczy

Do góry