reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny ten rożek usztywniany ma wkładkę wyciąganą, więc w ostateczności do spania można ją wyjąć :tak: Tylko rzeczywiście jak dzidziuś pobrudzi rożek, to będzie problem zanim wyschnie ;-)

reklama
Madziamadzia ja mam dokładnie taki rożek,tylko kolorek inny.Kupowałam go 5 lat temu dla Majki ;-).Bardzo wygodny jest z tym wkładem.

Madziamadzia ja mam dokładnie taki rożek,tylko kolorek inny.Kupowałam go 5 lat temu dla Majki ;-).Bardzo wygodny jest z tym wkładem.
Też mi się wydaję, że będzie ok :tak:. Mój mąż pewnie bez rożka dzidziusia na początku nie chwyci, bo już teraz mówi, że taki malutki rozmiar ubranek go przeraża :-p
Ja mam ten kremowy w misie :-D

U nas było na odwrót,to ja na początku bardziej bałam się wziąć małą.Mój mąż ma młodszego brata i kuzynów więc on miał większe doświadczenie przy dzieciach niż ja ;-).

Kupiłam dzisiaj body w Biedronce... 2-pak rozmiar 62... i jestem mile zaskoczona jakością
chyba jutro kupię jeszcze na 74 bo są tylko na długi rękaw

Ja rożka, mimo że miałam, nie uzywałam prawie wcale bo był dla mnie nieporęczny... wsadziłam kocyk w dużą poszewkę na poduszkę i było super
dlatego teraz chyba bardziej się skłaniam do kupna otulaczka

A ja się dziś powlekłam do tesco i trafiłam na resztki wyprzedaży - kupiłam śpiworek letni przeceniony z 56zł na 16zł :-) i komplet śliniaczków materiałowych z ceratką za 12 zł 5 szt. Na takie zakupy to ja mogę chodzić :tak:

reklama
Lenkaa dokladnie cos takiego to jest. Moj jest w kolorze pomaranczowym, jednokolorowy i ma wzor wytlaczany w takie misie. Jak naladuje baterie do aparatu to zrobie zdjecie i tu wkleje. Pewnie jutro. I cena widze, ze podobna, dalam za niego 10 euro w sklepie.

Ostatnia edycja:
Do góry