reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

Alis piękne są te kocyki,chyba sama się na taki zdecyduję.

Są piękne to fakt, mają bardzo żywe kolory a te aplikacje naszyte nie są ostre także to też duży plus. No i jak już mówiłam polecam je z czystym sumieniem bo wiem jak wyglądają po kilkunastu praniach (koleżanka używa ich od początku dla swojego dziecka czyli od 7 miesięcy), a one naprawdę nadal wyglądają jak nowe :)

reklama
nataliak proponuję odkupić różowy rożek od Agi a ona niech kupi bardziej "dostojny" kolor bo jej Tomuś będzie wypominał jeszcze na łożu śmierci ten róż na pierwszych fotkach :-D:-D:-D:-D

Dziewczynki czy wiecie juz jaka maśc czy krem jest dobry dla pupy maluszka? czego zamierzacie używać? a kosmetyki dla malucha? tyle tego jest na rynku....nawet nie pamietam czego kiedys uzywałam.... :/

Dziewczynki czy wiecie juz jaka maśc czy krem jest dobry dla pupy maluszka? czego zamierzacie używać? a kosmetyki dla malucha? tyle tego jest na rynku....nawet nie pamietam czego kiedys uzywałam.... :/

ja moge wymienic to co znajduje sie na mojej liscie kosmetykow ktore sa dobrze oceniane w sieci.

kremy przeciw odparzeniom:
- bepanthen
- sudocrem
- bübchen baby wundschutz creme
- hipp
- nivea s.o.s. nutri sensitive

kremy do twarzy:
- bübchen wind & wetter

balsamy, kremy, oliwki:
- balneum baby krem
- emolium
- mustela hydra bebe
- nivea baby oliwka

do mycia i kapieli:
- bambino szampon
- emolium
- oilatum
- nivea nutri sensitive
- johnson's baby top-to-toe (sama uzywam)
- johnson's baby bedtime

jeszcze nie wiem co z tego wybiore, na pewno pojawia sie tez inne opcje. finalnie i tak zadecyduje dziecko :p jesli kogos interesuje trudno dostepny bübchen to jest w sieci super-pharm.

Co do kosmetyków to polecam sudocrem,jak dla mnie był rewelacyjny i teraz też kupie maluszkowi.A do piersi stosowalam bepanthen,można go też używać do pupci maluszka na odparzenia.Do kąpieli zwykle używałam nivea lub johnsona,ale trzeba sprawdzić bo czasem dzieci są uczulone.

Rożek mam tylko jeden po córce,taki z wkładem kokosowym.Z tego co pamiętam to wygodny był przy karmieniu piersią bo był usztywniony i się wygodnie dziecko trzyma.Ale chyba dokupię jeszcze taki miękki.

A ja wczoraj kupiłam przy okazji kopertowych ubranek taki kocyk

Becik Śpiworek Kocyk okrycie wielofunkcyjne 3w1 (883588839) - Aukcje internetowe Allegro

i mam nadzieję że wystarczy zamiast drugiego rożka. Nie wiem tylko czy nie będzie za ciepły. :tak:
fajne to:-)

ja zamówiłam śpioszki, ciekawi mnie ich jakość ale za tą cenę postanowiłam zaryzykować, najwyżej będą tylko na chwilę do zdjęcia:-p:-D
BIAŁE ŚPIOCHY BAWEŁNIANE r68 - POLSKI PRODUCENT (895828218) - Aukcje internetowe Allegro

A i dziś zakupiłam pajacyk i bluzeczkę dla Maleństwa, jako że nadal nie znam płci wybór trochę mam ograniczony

reklama
Do góry