reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
W sprawie tych bodziaków wkładanych przez głowę, to jednak rzeczywiście się zastanowię, czy nie dokupić kilku sztuk kopertowych albo pajaców rozpinanych na całej długości, bo nie wiem czy przez pierwsze dni nie będę się bała... :-p

Suuuupeeeer!!!
Martika dziękuję Ci dobra kobieto, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :-D:-D:-D
Nie dziękuje,już więcej dzieci nie planuje:-D
Dziewczyny poradźcie czy takie body warto kupić? Chodzi mi o sposób zakładania (nawet nie wiem czy są inne) przez głowę? Bo poza tym są śliczne i nawet niedrogie jak na zestaw 7 szt.
MINI MODA BODY 7 PACK EARLY DAYS KRÓLICZEK 0-3 m (896223265) - Aukcje internetowe Allegro
Ja np.przy pierwszym dziecku to się bałam na początku takich używać bodów,najlepsze były z przodu rozpinane.A teraz to chyba sie nie bede bac,w końcu mam wprawę
A jeśli chodzi o rozmiar to nie kupuje na 50 cm,bo pewnie drugie tez będzie długie jak pierwsze.Pierwsze miało 57 cm a nosiło n a56 cm ciuszki i długo ponosił
Anusiak śliczny ten pokoik i ta pościel

A ja muszę kupić dla dzidzi szafę trzydrzwiową:baffled:,bo muszę gdzies pomieścić jej rzeczy:zawstydzona/y: Ja z córką mam garderobę na pół,mój ma szafę w przedpokoju,a dzidzia potrzebuje szafy:tak:,bo to kolejna kobietka w domu;-) Na początku lutego kupuję,ostatnio odwiedziłam kilka meblowych,więc mam jakąś koncepcję;-)

Bodziaki z Early Days zamówiłam, jak przyjdą sama sprawdzę jakość ale nie wydaje mi się żeby były złe, szukałam opinii o nich na necie i złych nie znalazłam. Co do zakładania przez główkę to się nie boję, ale oczywiście kupię kilka rozpinanych również. Te mi się podobają i też je chyba zamówię na początek ze 3, zobaczymy jaka jakość :)
Body całe rozpinane długi rękaw PaSeCzKi r.56 (875097100) - Aukcje internetowe Allegro
Zresztą oni mają takie jeszcze śpiochy, pajacyki, kaftaniki także jeśli jakość będzie ok to zamówię u nich wszystkiego po trochu i będą fajne kompleciki :)
Ale moim priorytetem jest zamówić również takie bodziaki
BODY 56 CM Z NAPISAMI KOCHAM TATĘ, KOCHAM MAMĘ (899838056) - Aukcje internetowe Allegro :-D:-D:-D oczywiście w wersji dla mamusi i tatusia :p

a ja kupowałam je kiedys dla Antosia - i byly super. Lepsze niz Mothercare i H&M. Bardzo sobie je chwaliłam.

Julinex ja nie pisalam ze zle są (tak napisalam bo chodzilo mi o roznice cenowe) , ja sama ich uzywalam dluugo dla starszej corki (chyba wsyztskie rozmiary po kolei bralam) są bardzo dobre jakosciowo i sie nie rozciagaja, jeszcze za dobre uwazam te z NEXTa, to sa 2 firmy ktore ja preferuje

W sprawie tych bodziaków wkładanych przez głowę, to jednak rzeczywiście się zastanowię, czy nie dokupić kilku sztuk kopertowych albo pajaców rozpinanych na całej długości, bo nie wiem czy przez pierwsze dni nie będę się bała... :-p

afiliacja ja przy corce tez tak mialam, ale jak skonczyla tydzien to przestalam sie bawic w kopertowki tylko zaczelam zakladac jej te przez glowe - ten otwor w tych bodziakach jest na prawde duuzy :tak:

Alis dobrze zrobilas ze zamowilas te z early days bedziesz zadowolona :tak:

Anusiak - super tekst, i 100% prawdy :tak::-D:-D
a fotki z posciela - cudne:happy2: :tak::tak:

Asieek pościel 100% bawełna, dla mnie ona w dotyku jest taka sama jak ta której my używamy. Jest trochę sztywna,ale będę prała w kwietniu gdzieś dopiero,więc pewnie trochę się "złamie" podczas użytkowania.:tak:
Dziękuję wszystkim za miłe słowa:-).No i może więcej zdjeć pokoików by się przydało?;-)Albo pomysłów,patentów na urządzenie itp? Zawsze to jakas inspiracja dla innych będzie :tak:
Ostatnio na stronce Leroy oglądałam ten pokoik...dla starszego dzieciaczka bajeczny :happy2::happy2::happy2:(wg mnie ;-))

Załączniki

• 4028_pokoj_szymka_066.jpg
    4028_pokoj_szymka_066.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 31
  • 4028_2_pokoj_szymka_066.jpg
    4028_2_pokoj_szymka_066.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 31
  • 4028_1_pokoj_szymka_066.jpg
    4028_1_pokoj_szymka_066.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 33
cos prawdy jest w tych stwierdzeniach, że:

jezeli dziecko połknie monetę

- to twoje pierwsze dziecko - pędzisz do szpitala żadając przeswietlenia
- to Twoje drugie dziecko - sadzasz na nocnik i czekasz az wydali drogą naturalną
- przy trzecim dziecku - potracasz z kieszonkowego :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D ja kiedyś próbowałam 1 zł połknąć i utknęło w gardle, zczęłam się dusić, jestem 2 dzieckiem :-D:-D a mama prawie zawłu dostała:-)

reklama
Sliczne te Wasze posciele, ale kurcze kupe kasy kosztuja :szok:

Ja sie ciesze ze mam 3 komplety jeszcze po starszej córce (w sumei mialam je oddac jak wszystko inne oddalam, ale jakos mnie podkusilo ze zostawialm), musze dokupic tylko rożki (co najmniej 2 ) i jakis nowy kocyk bo te co mam są bardzo zuzyte,a teraz mojej starszej sluzą do przykrywania lalek ;-)

acha chcialam Wam napsiac, ze u mnie na poczatku bardzo sprawdzaly sie zwykle kocyki i rożki (mialam 2) bylo to najlepsze rozwiazanie dla mojej corki, bo z kołderki sie rozkopywala... a kocyki te male, to położna mi pokazala jak zawijac takiego bobasa, zeby raczek i nozek nie rozkopał, i moja córa dopiero jak byla ściśle zawinieta to spala spokojnie. :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry