reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
no wlasnie, czy rozek jeden nie wystarczy? bo mam jeden i zastanawiam sie nad dokupieniem drugiego.
Nataliak wiesz mi jeden nie wystarczał, musialam dokupic drugi, dlatego ze córe kladlam przede wszytskim w tym, i jak pielucha sie przelala lub sie jej ulalo, to rozek do prania, a nie mialam suszarki, wiec za nim wysechł trzeba bylo co najmniej dzien poczekac, dlatego musialam miec drugi...ale to pewnie zalezy od tego w czym Dzieciaczek preferuje spac ;-)

mamy tez dwa spiworki i chcemy kupic otulaczek z motherhood wiec moze wystarczy?;P

Mysle ze wystarczy...ale wiesz w razie czego to zawsze mozesz podsunac rodzinie pomysl na prezent (o bo rozek by sie przydal ;-)) - oczywiscie jak ktos sie zapyta, a co kupic...mi przy córce tak "udalo" sie dostac np podgrzewacz do butelek (ktory nie byl pierwsza potrzeba bo karmilam piersia ale potem sie przydal :tak:) i kilka innych rzeczy ;-):tak:

prezentow raczej dostawac nie bedziemy bo nie ma zbytnio od kogo, jak juz to pieniazki bo wolimy sami decydowac o tym co kupic, jakiej firmy i jak to ma wygladac. a chrzcin nie bedzie wiec najwieksza okazja prezentowa odpada ;P

Oto moje dotychczasowe zakupy dla syneczka
w porównaniu do waszych troszkę skąpe ale dopiero zaczynam szykowanie wyprawki

Załączniki

• ubranka 001.jpg
    ubranka 001.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 36
  • ubranka 002.jpg
    ubranka 002.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 32
  • ubranka 003.jpg
    ubranka 003.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 34