reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

Życie pokaże,ale chyba na początku będzie z nami w pokoju(może łózeczko tez od nas przeniesiemy na miesiąc-dwa? Pewnie cały czas bedę sprawdzać, czy mały oddycha....:zawstydzona/y:a takie latanie co chwila,pewnie będzie dosć uciążliwe,
my zdecydowaliśmy, że na początku mały będzie spał z nami w pokoju. bo latanie jest uciązliwe

reklama
Dziewczyny poradźcie czy takie body warto kupić? Chodzi mi o sposób zakładania (nawet nie wiem czy są inne) przez głowę? Bo poza tym są śliczne i nawet niedrogie jak na zestaw 7 szt.
MINI MODA BODY 7 PACK EARLY DAYS KRÓLICZEK 0-3 m (896223265) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kochana mam identyczne tylko że używane i moge z całą pewnością polecic chociażby dlatego że właśnie były w użyciu a materiał dalej jest super, nic nie rozciągnięte, sprane itp. Polecam
Co do zakładania to nie powinno być problemu. przy główce mają one takie zakładki z jednej i z drugiej strony także dzidzi główka spokojnie przejdzie ;-)

Alis bodziaki Early Days to badzo kiepska jakosc niestety.Tak jak pisala Luleczka w Anglii kosztuja ok 3-5 funtow.To sa ubranka produkowane dla
Primarku,sklepu z najtansza odzieza.

Te malutkie są naaaaaajsłodsze!!!:-D
Bali, wjakimś filmie był taki fajny tekst: pamiętej zeby ubeirając dziecko manipulować nogawką, a nie nóżką:-D
Jak to sobie zapamiętasz, to na pewno jakoś upchniecie rączki w rękawki:-D
:eek:

uwierzcie mi ....dzieci są gumowe... tak naprawdę trudno zrobić im krzywdę :-)

Alis bodziaki Early Days to badzo kiepska jakosc niestety.Tak jak pisala Luleczka w Anglii kosztuja ok 3-5 funtow.To sa ubranka produkowane dla
Primarku,sklepu z najtansza odzieza.

a ja kupowałam je kiedys dla Antosia - i byly super. Lepsze niz Mothercare i H&M. Bardzo sobie je chwaliłam.

uwierzcie mi ....dzieci są gumowe... tak naprawdę trudno zrobić im krzywdę :-)

Julienx też mi się tak wydawało ale po obejrzeniu filmu Zawitkowskiego już tak nie uważam, bo to że można im powyginać wszystko i w każą stronę to nie znaczy że się krzywdy nie zrobi :no: Nie sądzę żeby w szpitalu pielęgniarki zrobiły krzywdę ale sam poród i adaptacja dla malucha to szok, więc nie chcę żeby jeszcze przy tym był tarmoszony bez potrzeby bo one nie mają czasu.

Julienx też mi się tak wydawało ale po obejrzeniu filmu Zawitkowskiego już tak nie uważam, bo to że można im powyginać wszystko i w każą stronę to nie znaczy że się krzywdy nie zrobi :no: Nie sądzę żeby w szpitalu pielęgniarki zrobiły krzywdę ale sam poród i adaptacja dla malucha to szok, więc nie chcę żeby jeszcze przy tym był tarmoszony bez potrzeby bo one nie mają czasu.

Nie widzialam filmu i nie zamierzam sie stesowac,
Lenkaa ja mówię o normalnym traktowaniu dziecka, bo w extremalnych warunkach to wszystko da sie zrobić, czego mamy czasem przykład ogladajac UWAGE w Tvn o kolejnych dzieciach maltretowanych fizycznie...

chodzi mi tylko ze takich malutenkich dzieci nie trzeba sie bac, bo nam sie wydaje ze sa ze szkła...

Pamietam jak Antos mial z 10 miesiecy i uczyl sie podnosic do chodzenia, lapac rownowage ile razy zaliczyl taka glebe albo tak sie huknal w glowe, ze ja juz bym lezala na O-iomie, a on wstawal i lecial dalej z bananem na "ryjku" :):-):-):-)

reklama
Oj tak. Jagoda też tyle razy glebę zaliczyła i nic.:tak: A co do maluszków to na pewno pierwsze dni są stresujące i mamy pierwszych dzieci będa ten stres musiały same pokonać. :tak:Potem same wszystkie stwierdzą tak jak mamuśki mające już dzieci, że nie taki diabeł, o przepraszam noworodek straszny jak go malują i widzą.:-D:-)

Do góry