reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

czy ktoras z dziewczyn z warszawy reflektuje na zakup uzywanego lozeczka? znajoma znajomej od ktorej ja mam lozeczko ma jeszcze jedno do sprzedania, najprostsze jasne + materacyk za 100zl. stan bardzo dobry i osoba godna zaufania. chetnych zapraszam na pw.

reklama
Aga - my się nastawiamy na rozmiar 120X60, ale to wybór podyktowany tym, że na łóżeczko nie mamy wiecej miejsca...

u nas to samo :) 120 x 60 bo mamy małą sypialnię :-)

A co do tych lateksowych materacyków, to czy one dobrze przepuszczają powietrze? Czy skóra dziecka będzie odddychać? Bo mi sie lateks kojarzy z czyms takim nieprzyjemnym w dotyku...

cena max......podobno uzywa sie tego od 37 tc i co pare dni ćwiczy do coraz większych rozmiarów balonika......balonik to niby główka dziecka....
ale nowości wymyslaja......hahaha

Jeszcze żeby wymyślili taki patent do obkurczania po porodzie - to byłoby dopiero COŚ, bo rozwalić sobie jak wiadro to każdy potrafi :-D:-D:-D:-D

cena max......podobno uzywa sie tego od 37 tc i co pare dni ćwiczy do coraz większych rozmiarów balonika......balonik to niby główka dziecka....
ale nowości wymyslaja......hahaha

Jak dla mnie to co najmniej STRASZNE - w życiu bym sobie żadnego balona w pochwie nie napompowała! :no: Czego to nie wymyślą - jeny, gadam jak jakas stara baba! :-p Ale i tak mi się ten wynalazek nie podoba :-D

reklama
Dziewczyny, a macie może linka do tego leżaczka? Bo na allegro one wszytskie mi sie takie same wydają... A po co są te wibracje dziecku? Myślicie, że to jest bardzo przydatne?

Do góry