reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Kupowałam w sklepie Lullaby, w Wawie- mają w sumie swoją strone w necie, ale z tego co pamiętam to sklep internetowy chyba jeszcze nie działa. Ale na pewno są też fajne literki na allegro, sama kiedyś widziałam.. Zresztą w tym wątku https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/wystroje-wnetrz-kacik-malucha-33814/ któraś z dziewczyn podawała sprzedawcę z allegro, nie ma zbyt wielu stron, to może przejżyj........
A co do mocowania, to właśnie nad tym głókuję:-D

reklama
Anusiak, telepatia??:blink: Właśnie zmusiłam męża, żeby coś wykombinował z aparatem i się udało:-)
Wrzucam foto sterty ubrankowej, której jestem dumną posiadaczką;-), literki i 2 bluzeczki:
Super te literki, no i ciuszków masz już ładną sterte...ja myślałam że mam tego dużo ale w porównaniu do ciebie to cienko u mnie z zakupami;-).

A kiedy zamierzacie kupować takie większe zakupy,tzn łózeczko,wózek czy fotelik samochodowy.
Mam jeszcze pytanie do mamuś które miały leżaczki czy one są przydatne i jakiej firmy jest godny polecenia??
:confused::confused:

A kiedy zamierzacie kupować takie większe zakupy,tzn łózeczko,wózek czy fotelik samochodowy.
Mam jeszcze pytanie do mamuś które miały leżaczki czy one są przydatne i jakiej firmy jest godny polecenia??
:confused::confused:
Mebelki już mam,fotelik,matę i leżaczek odbieram w nastepnym tygodniu(odkupuję od kolezanki)a wózek koniec marca/kwiecień prawdopodobnie ;-)

u nas lozeczko bedzie juz w ten weekend (odkupione od znajomych), wozek w kwietniu, mata i lezaczek to jakos luty/marzec (trzeba rozlozyc wydatki :p). co do lezaczka to polecam fisher price, proponuje przewertowac temat zakupowy, wklejalysmy wczesniej zdjecia tych najbardziej funkcjonalnych.

Co do wózka- to też pewnie będziemy się decydować marzec/ kwiecień, zeby mieć gwarancje na jak najdłuższy czas, ale zależy to też od ewentualnego czasu sprowadzenia, jeśli nie będzie wózka od ręki. Co do mebelków, to ponieważ "lubię sobie utrudniać życie";-) kupimy je prawdopodobnie na początku lutego w IKEI, a potem jadą do stolarza, żeby zeszlifował ciemniejszy kolor i pobielił:-) Tak sobie wymyśliłam:-) A na leżaczek nie mogę się zdecydować jeszcze, więc pewnie załatwimy to na końcu...

Dziewczyny.. wklejam wam linka do świetnej jakości kocyków... sąniepowtarzalne, bo z danymi waszego dziecka.... Kocyk z danymi - Producent -Najszybciej-Najtaniej! (884035880) - Aukcje internetowe Allegro
ja zakupiłam już dla znajomych bądź rodziny 4 sztuki i wszyscy byli zachwyceni... kocyk jest naprawdę milusi i bawełniany.... Ja na pewno sobie takie sprawię, bo to pamiątka dla dziecka na całe życie..

kocyk super, ale jak dla mnie cena powalająca ;/

reklama
No cena masakryczna, - i rzeczywiście fajnie nadaje się na prezent
ja jednak zdecyduje sie na kocyki polarowe z IKEI

Do góry