reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

opinie w sieci nie sa zbyt dobre ale jesli to uzywany w korzystnej cenie i to od znajomych wiec bez niespodzianek to moze warto zaryzykowac? obejrzyj, przejedz sie i zobaczysz :)

powinnam juz isc spac bo pomylilam wozki :p zle opinie maja tako a jedo ok. w wozkowym temacie pisalas o kolach ze przednie za male, zerknij w takim razie na model fyn. kola jak u x-landera xa. widzialam go na zywo i ma u mnie drugie miejsce wlasnie po xa :)

reklama
a co do czytania to musze sie za to w koncu zabrac. przed ciaza pochlanialam jedna ksiazke dziennie a teraz czuje sie tak odmozdzona ze wszystko lezy i czeka. mam nadzieje ze wroce wkrotce do formy ;)

O rety, dobrze wiedzieć że nie tylko ja tak mam!:baffled: Ostatnie ksiażki przeczytałam w szpitalu i to bynajmniej nie o temtyce dziecięcej, tylko dość krwawą trylogię Stiega Larssona.... a teraz jakoś do niczego nie mogę się zabrać:sorry2:

kiedys juz zdaje sie pisalam skad sie czesto biora takie aukcje. otoz sporo osob zarabia niezla kaske kupujac dzieciece ubranka za gorsze w lumpeksach i wystawiajac je potem na allegro. a zestawy zawsze ida za spore pieniadze, szczegolnie jak sa ladne zdjecia i ciuszki dobrych firm.
jedna kobitka na allegro przyznała się wprost w opisie, że kupuje na aukcjach zagranicznych i wystawia w Polsce, i tak zarabia;
bo zastanowiło mnie to, że niektóre aukcje są doskonale przygotowane, lalki są newborny, przecież tego nie robi się na 1 raz, żeby sprzedać ubrania po własnym dziecku

Kurcze, to dziwne dziewczyny... Książki w dłoń!!! Ja już nie mogę się doczekać aż pójdę na zwolnienie i wreszcie porządnie wezmę sie za czytanie. Teraz trochę wieczorem, trochę w metrze i pociagach...
Dzis popołudniu 3 godzinki do Krakowa - biorę na tapetę "Zaklinaczkę dzieci" i felietony Pilcha "Pociąg do wieczności" i najnowszą Galę od koleżanki ;-)

O rety, dobrze wiedzieć że nie tylko ja tak mam!:baffled: Ostatnie ksiażki przeczytałam w szpitalu i to bynajmniej nie o temtyce dziecięcej, tylko dość krwawą trylogię Stiega Larssona.... a teraz jakoś do niczego nie mogę się zabrać:sorry2:
Ja mam dokładnie tak samo, w ogóle nie mogę się "zmusic" do jakiegokolwiek wysiłku intelektualnego:zawstydzona/y:. A książki uwielbiam i też jak się czasem przyssałam, to w jeden dzień potrafiłam pochłonąc ksiażkę.
Z powodu tego zamulenia odłożyłam też pisanie pracy licencjackiej:zawstydzona/y:. Ja to nazywam odmóżdżeniem ciążowym.

dzięki dziewczyny, ulżyło mi, bo mi jakoś ciężko ostatnio po książkę sięgnąć, mój mi przynosi jak zwykle nowe pozycje, a sterta obok łóżka rośnie

natalia, gdzie tako ma złe opinie, chętnie poczytam

a tego to nie pamietam, wpisywalam w google wlasnie ten model jumper ktory o ile dobrze pamietam Ty chcesz kupic i czytalam opinie na kilku stronach i forach. generalnie to nie jest zly wozek jak wiekszosc polskich wynalazkow ale troche negatywow sie pojawialo. na pewno wart rozwazenia, szczegolnie ze kazdy ma inne oczekiwania a i wyglada ladnie i ma calkiem przyzwoita cene :)

reklama
Ja jestem mól książkowy od małego. I zazwyczaj nie czytam jednej książki tylko 3 a każda o innej tematyce. Tak jak teraz, jedna o dzieciach, jedna popularno-naukowa a trzecia lit. piękna.
A potem wszystko się miesza;-)

Do góry