reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
to ja Wam wkleje fotki okladek ksiazek ktore uzbieralismy :)

Załączniki

• 300pytan.jpg
    300pytan.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 26
  • baby blues.JPG
    baby blues.JPG
    35,6 KB · Wyświetleń: 24
  • bobas.jpg
    bobas.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 22
  • ciaza40.jpg
    ciaza40.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 22
  • dlaczego.jpg
    dlaczego.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 23
  • dziennik ciezarowca.jpg
    dziennik ciezarowca.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 20
  • od narodzin.jpg
    od narodzin.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 21
  • gry i zabawy z niemowlakami.jpg
    gry i zabawy z niemowlakami.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 21
  • po porodzie.jpg
    po porodzie.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 24
  • smieszny brzuszek.jpg
    smieszny brzuszek.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 24
i jeszcze cos

Załączniki

• szkola przetrwania.jpg
    szkola przetrwania.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 20
  • zbadaj swoje dziecko.jpg
    zbadaj swoje dziecko.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 24
  • 101rad.jpg
    101rad.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnio edytowane przez moderatora:
nataliak, niezły zbiór. Ja, aż wstyd przyznać, miałam ambitne plany ściągnąć sobie i poczytać lekturę o tematyce dzieciowej, jak byłam w 1 szej ciąży. I co? I d***a blada. Na ambicjach się skończyło.
Zaraz skorzystam z linku o koszulach nocnych :happy2: Dzięki

julita, ostatnio byłam w zeszłym tyg, w środę chyba i cos tam jeszcze było, ale jakieś niedpobitki. Warszawa, Stalowa oczywiście :happy2:

magda102 i pozostałe Kobitki, bardzo ładne zakupiłyście ubranka.

Ja postanowiłam trochę przystopować, ale niebawem znów zacznę polowania jak moje córy wyjadą do teściów na ferie. A to będzie na cały miesiąc :-)
Oby tylko jeszcze jakies przeceny były

Moja koleżnka ma do sprzedania wózek Jedo, model Vedi. Mam go zobaczyć. Znacie może ten wózek i model? widziałyście na żywo?
X-lander, kótry chcę jest jest świeży i trudno złapać używany na allegro. Przynajmniej jak zaglądałam tam ze 2 tyg temu, to tak było

Ja mam Tracy Hogg "Język niemowląt" i teraz kupiłam "Język dwulatków" tej samej autorki. Świetne.
Poza tym super jest "Rozwój dziecka na co dzień" Wklejam pozycje, które mam. No i numer jeden jak dla mnie "W oczekiwaniu na dziecko", "Pierwszy rok życia dziecka" i "Drugi rok życia dziecka"

Załączniki

• IMG_1045.jpg
    IMG_1045.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_1044.jpg
    IMG_1044.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 32
Ja mam Tracy Hogg "Język niemowląt" i teraz kupiłam "Język dwulatków" tej samej autorki. Świetne.
Poza tym super jest "Rozwój dziecka na co dzień" Wklejam pozycje, które mam. No i numer jeden jak dla mnie "W oczekiwaniu na dziecko", "Pierwszy rok życia dziecka" i "Drugi rok życia dziecka"
Oleśka - mamy dokładnie taka sama biblioteczkę :))) do tego jeszcze mam tez Tracy Hogg "zaklimaczka dzieci" i bardzo fajną pozycje z mnóstwem zdjęc - "Masaż i refleksoterapia dzieci"
Dostałam też - "Z dzieckiem w świat wartości" Ireny Koźmińskiej (tej od "Cała Polska czyta dzieciom" - ciekawa tematyka
"Jak mówić żeby dzieci nas słuchały i jak słuchać by do nas mówiły"

Dziewczyny czy wg was na 6 miesięczne dziecko rozmiarek 74 będzie dobry czy raczej za duży...przyznam się że wogóle się nie orientuję!!!;-)

reklama
dziewczyny mam pytanie, są takie aukcje na allegro zestawów ubranek, które dochodzą do 400- 500 zł, sprzedawcy piszą, że to używane, ale te ubrania są takie śliczne, mi coś tu śmierdzi, o co chodzi?
oni kupują na przecenach, a potem wrzucają jako zestawy czy co? no bo przecież to nie jest po ich dzieciach? macie jakieś doświadczenie/wiedzę w tym temacie?

Do góry