tak, poluję na karuzelę do łóżeczka fisher price:-)DZiewczyny a kupujecie jakieś karuzele do łożeczka? Bo ja się tak zastanawiałam - w sumie na początku będę miała kosz a nie łóżeczko i karuzeli też nie daje się od 1 dnia, tylko po 2 miesiacach a wtedy to mały już będzie w leżaczku z pałąkiem i do tego mata edukacyjna więc zastanawiam się nad celowością karuzeli
reklama
ja nie zamierzam się ukrywać, to normalna rzecz, a poza tym jak bedziesz w parku na ławce armic to nikt nie bedzie wpatrywał sie w piersi tylko w dzieciaczka :-)= mam taką nadzieję ehehehehNo to teraz ja zabłysnę....karmiłyście dzieci w miejscach publicznych? Narzucałyście coś na siebie,czy płacz dziecka był silnijeszy niż chęć zakrycia piersi? Wiem głupie...ale nei zawsze jest mozliwośc szybkiego powrotu do domu, zeby nakarmić wiskuna...
pokaż fotkiWitajcie :-)
A więc tak: przy okazji badań w katowicach wpadłam do IKEI jak wcześniej zapowiadałam zrobic jakieś pierwsze zakupy :-). Kupiłam ręcznik z kapturem po kąpieli, podkład pomiędzy materac a prześcieradło, lampkę księżyc, 2 sliniaczki i kocyk polarowy :-). Jestem tym faktem uszczęśliwiona...
Ale fakt, za wiele w tej IKEI nie ma :-)
Pozdrawiam :-)
nie nic. balam się na początku ale kilka razy nasze posciele- kolorowe prałam i nic,a nic się nie dzieje z kolorową pościelą w 90 stopniach?
lenkaa*
Fanka BB :)
....ja piorę pościel w 60 stopniach, leję krochmal i woże do magla, więc chyba wszystkie roztocza zostają po drodze wytłuczone:-)
Ja dokładnie tak samo - krochmal i magiel i nie ma to jak położyć się w świeżej szeleszczącej, gładziutkiej pościeli
Ja dokładnie tak samo - krochmal i magiel i nie ma to jak położyć się w świeżej szeleszczącej, gładziutkiej pościeli
ja też kocham to uczucie! ale mój luby zawsze jak pomaga mi zmieniać pościel, komentuje, że znowu się nie wyśpi i będzie "pocięty" ostrą pościelą;-)
reklama
ja mam narazie jeden spiworek i to maly, ale bez rękawków.zastanawiam sie nad zakupem spiworka do spania, jaki rozmiar bedzie najlepszy na poczatek? z rękawkami czy bez?
muszę jeszcze ze 2 większe kupic