reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

tak, elwi ma osesje ;-)
Julita, jak Maja coś pięknego narysuje na tablicy to zrobisz fotkę :-)

u nas to na pewno zestaw autek bedzie resoraków :-p
i moze pościel z samolotami, zobaczymy ;-)

reklama
A to wchodzi jakiś katalog z zabawkami w Biedronce?
Od kiedy?

Ja jestem całym sercem z elwi! Wielką część obrazków dzieci mam schowaną. Masakra ile tego jest. Czasem oczywiście wyrzucam, ale są też takie perełeczki, że tylko w ramkę. Większość oczywiście jest prac Jagody, bo ona lubi rysować i malować, a Jasiek nie bardzo, ale jego obrazków też troszkę mam.

Oleska chyba od 18tego wchodzi

ja jeszce nie przejrzalm ulotki zabawek stonki,obejrze w realu bo na necie nie moge sie skupic:sorry:
jakos sprezcyzowanych pomysłow nei mam
,Wiki chce xbox-kinect czy cos w tym stylu,nie znam sie na tym:eek:a Ola chciala gitare i juz ja ma wiec na razie nie wiemy,moze cos do pokoiku dostanie

co do rysunkow ja tez zostawiam(te ladniejsze) ale spora czesc musze wyrzucac bo miejsca by braklo:-D

Ja tez zostawiam częśc rysyunków. Mam cała grubą teczkę. Wymysliłam sobie, ze jak sie przeprowadzimy to w nowym domku w pokoju do zabaw dla dzieci powiesze kilka w antyramach ;)

tysia u nas mloda dostala te gre marcheweczka na urodziny:)

pisalam wam kiedys ze poszukuje stroju Myszki Minni ale w sklepach nic na alegro takie sobie i zapomnialam na śmierc o ciuchaczach tak wiec wybieram sie w poniedzialek ma rundke po ciucholadach;p

Zapytaj Agnieszki gdzie kupila tem dla Nadii bo cos mi swita ze byla Mini na jakiejs zabawie karnawalowe...dobrze mi swita? bo zaczynam miec watpliwosci czy nie pomylilam z kims innym :-)))

reklama
Zapytaj Agnieszki gdzie kupila tem dla Nadii bo cos mi swita ze byla Mini na jakiejs zabawie karnawalowe...dobrze mi swita? bo zaczynam miec watpliwosci czy nie pomylilam z kims innym :-)))
nie pamiętam czy Nadia też była MINI ale Agusia Wiolan to na pewno :)

Do góry