reklama
malina29
Mama debiutująca
laski poszukuje tej kiecki z top secret rozmiar 34, u mnie w sklepie już nie ma, a ta na aukcji jest w kosmicznej cenie;P bo w sklepie są po 39zł
nie wpadła którejś w oko???:-)
TOP SECRET SUKIENKA 34 XS FALBANKA kanarkowa żołta (3424154518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
julita, przecież tę kieckę możesz kupić w sklepie top secret online
Sukienka damska różowa, żółta - SSU0550 sukienka - TOP SECRET - Odzieżowy sklep internetowy TOP SECRET
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
rany Malina no nie pomyślałam, dzięki wielkie
julita1212
Oleśka a jakie te bluzeczki kupowałaś? pochwalisz się zdjęciem?
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Tymi dla Jagody?
julita1212
i te Jasinowymi tyżTymi dla Jagody?
kiedyś chwaliłyśmy się każdą nabytą rzeczą
Oleśka1977
Noooo, kiedyś tak, nie wiem, dlaczego teraz tak nie jest. Obiecuję, że wkleję, tylko jeszcze muszę wejśc do tup-tupa we wtorek, bo może jeszcze coś wyhaczę i wtedy zbiorczo walnę foty.
Słowo harcerza!! (choć zatrzymałam się na etapie zucha)
Słowo harcerza!! (choć zatrzymałam się na etapie zucha)
julita1212
Oleśka jak będzie jeszcze coś fajnego na wyprzedaży do daj znać to może uśmiechnę się ładnie do Ciebie
Oleśka1977
Obiecane zakupy.
Długie spodnie chłopięce są na tę jesień, tak samo jak długie dzinsy dla Jagody. Spódniczka do przedszkola.
Zielona kurtka dla Jaśka od szalonej cioci Afi! Jest czadowa, z dopinaną bluzą
No i oczywiście ubranka sa w dużo wyraźniejszych i ładnijszych kolorach, ale niestety nie dało rady tego pokazać.
Długie spodnie chłopięce są na tę jesień, tak samo jak długie dzinsy dla Jagody. Spódniczka do przedszkola.
Zielona kurtka dla Jaśka od szalonej cioci Afi! Jest czadowa, z dopinaną bluzą
No i oczywiście ubranka sa w dużo wyraźniejszych i ładnijszych kolorach, ale niestety nie dało rady tego pokazać.
Ostatnia edycja:
reklama
tysia123
Fanka BB :)
Oleska - rewelacyjne ciuszki przyszalalas
Ostatni zakup:
Sukienka z rękawami 3/4, RESERVED
to mi sie jeszcze strasznie podoba Sweter z nadrukiem zdobiony kokardką, RESERVED
(na zime do przedszkola do rajstopek)
i to:
JEANSOWA TUNIKA, RESERVED
a tak poza tym szukam mlodej czapki na jesien zawiązywanej pod broda i nigdzie nie ma ;/ Ehhh...... I nie piszcie mi ze za duza na czapke wiązaną. Mam dosc poprawiana czapek które co chwila odsłanijaą uszy.
Ostatni zakup:
Sukienka z rękawami 3/4, RESERVED
to mi sie jeszcze strasznie podoba Sweter z nadrukiem zdobiony kokardką, RESERVED
(na zime do przedszkola do rajstopek)
i to:
JEANSOWA TUNIKA, RESERVED
a tak poza tym szukam mlodej czapki na jesien zawiązywanej pod broda i nigdzie nie ma ;/ Ehhh...... I nie piszcie mi ze za duza na czapke wiązaną. Mam dosc poprawiana czapek które co chwila odsłanijaą uszy.