reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
laski poszukuje tej kiecki z top secret rozmiar 34, u mnie w sklepie już nie ma, a ta na aukcji jest w kosmicznej cenie;P bo w sklepie są po 39zł
nie wpadła którejś w oko???:-)
TOP SECRET SUKIENKA 34 XS FALBANKA kanarkowa żołta (3424154518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

julita, przecież tę kieckę możesz kupić w sklepie top secret online

Sukienka damska różowa, żółta - SSU0550 sukienka - TOP SECRET - Odzieżowy sklep internetowy TOP SECRET

Noooo, kiedyś tak, nie wiem, dlaczego teraz tak nie jest. Obiecuję, że wkleję, tylko jeszcze muszę wejśc do tup-tupa we wtorek, bo może jeszcze coś wyhaczę i wtedy zbiorczo walnę foty.
Słowo harcerza!!:tak: (choć zatrzymałam się na etapie zucha:-p)

Oleśka jak będzie jeszcze coś fajnego na wyprzedaży do daj znać to może uśmiechnę się ładnie do Ciebie:):D

Obiecane zakupy.
Długie spodnie chłopięce są na tę jesień, tak samo jak długie dzinsy dla Jagody. Spódniczka do przedszkola.
Zielona kurtka dla Jaśka od szalonej cioci Afi! Jest czadowa, z dopinaną bluzą:)
No i oczywiście ubranka sa w dużo wyraźniejszych i ładnijszych kolorach, ale niestety nie dało rady tego pokazać.:(

index.php
index.php
index.php

index.php
index.php
index.php

index.php
index.php
index.php

index.php
index.php
index.php