reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
O, to ja reflektuje na zarowe dresy, bo u nas też tylko te nie spadają. Justme jaki rozmiar masz do odsprzedania?
na koszulę też bym się skusiła z odorczonym terminem płatności:sorry: i jeśli jest taka opcja???? No chyba, że któraś jest chętna od razu?

Jakby ktos do HM-u sie wyboral z tym kuponem to prosze o info. U nas HM dopiero zaczynaja budowac. .....tzn galerie w której bedzie ;)

Estragon, nie ma sprawy...!:) To zaklepana, nie zwracam do sklepu, wyślę Ci, jak będę obok poczty ;)A spodnie dresowe mamy na 2-3 lata, tzn. takich będę się pozbywać.Aga, przyyyyyykro mi.....;-)

rany Malina no nie pomyślałam, dzięki wielkie:)
no i jak udało sie kupic?

Oleska fajne zakupy

Tysia super ubranka upatrzylas dla Agusi,sweter z kotem super:tak:

ja w tym roku jakos na wyprzedazach nie poszałałam:-(,z chwila pojscia do przedszkola pewnie jakis wypad na zakupy zrobie,jako ze pogoda dopisuje gramy ciagle krotkie spodenki,a jak przyjda chłodneijsze dni to wiekszosc za krotkich sie okaze....

kupon z hm na pewno sie przyda:-)ale jak mysłicie jeden kupon=jeden zakup czy mozna wiecej?

Justme dzięki!:) Dresy teraz nosi na 2-3 latka (98 cm), niestety potrzebuję większe:happy2:.

Ja zaszalałam, bo Młody powyrastał mi ze spodni i bluz, złożyłam ogromne zamówinie w next i przyjaciółka ma mi je przywieźć z Anglii pod koniec sierpnia:-).

Byłam dzisiaj w HM i jest kilka fajnych rzeczy dla chłopców, nowa kolekacja jeszcze nie przebrana:tak:.

Byłam dzisiaj w HM i jest kilka fajnych rzeczy dla chłopców, nowa kolekacja jeszcze nie przebrana:tak:.
to ja nie byłoam, tylko tyle co na stronie intern, widziałam i też przypadła mi do gustu nowa kolekcja:), tyle że na razie nuszę trochę ubrań posprzedawać i dopiero coś kupie:tak:

reklama
to ja nie byłoam, tylko tyle co na stronie intern, widziałam i też przypadła mi do gustu nowa kolekcja:), tyle że na razie nuszę trochę ubrań posprzedawać i dopiero coś kupie:tak:
dlamnei tez ok nowa kolekcja,w reserwed tez ,jako ze nei mam głowy do spzredawania,wystawiania ostatnio porozdawałam sporo wiec miejsce sie znajdzie na nowe:-D

Do góry