julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehhh, to czas sie rozgladnac za czyms na zime ;-)....Aga "niestety";-) wygląda na to, że będzie idealna- aktualnie rękaw nawet ciut przydługi....
no i jak udało sie kupic?rany Malina no nie pomyślałam, dzięki wielkie
to ja nie byłoam, tylko tyle co na stronie intern, widziałam i też przypadła mi do gustu nowa kolekcja, tyle że na razie nuszę trochę ubrań posprzedawać i dopiero coś kupieByłam dzisiaj w HM i jest kilka fajnych rzeczy dla chłopców, nowa kolekacja jeszcze nie przebrana.
dlamnei tez ok nowa kolekcja,w reserwed tez ,jako ze nei mam głowy do spzredawania,wystawiania ostatnio porozdawałam sporo wiec miejsce sie znajdzie na noweto ja nie byłoam, tylko tyle co na stronie intern, widziałam i też przypadła mi do gustu nowa kolekcja, tyle że na razie nuszę trochę ubrań posprzedawać i dopiero coś kupie