reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

u nas tez wies, ale podobnie jak u Agi dosc czesto podłoga sie brudzi.. ja odkurzam średnio 3-4 razy dziennie (na dole) a myję podłogę raz dziennie.. zwlaszcza teraz w sezonie kiedy trzeba w kominku palić.. wtedy dosc duzo smieci z drewna i kominka.... to niestey MUS!!!! no i sierść kota mam wszedzie.. jak nie posprzątam.... tak więc koty mam w każdym kącie:-D:-D:-D

reklama
ja tez nie,po 2 dniach to ja mam tyle smieci,pod stolem ,wlosy itp ze wszystko bym rozmazywala....
ale widocznie Lenka tak nie ma;-).

No fakt - śmieci na podłodze nie miewam, a jak już się coś pojawi miejscowo, to nie leży, tylko od razu ujeżdżam takim małym odkurzaczem samochodowym, z akumulatorkiem, żebym tego wielkiego nie musiała rozkładać z każdym razem. Wilgotną szmatką zbiera mi się kurz, a czasem jakieś włosisko też się trafi, ale to wszystko trafia i tak do wiadra z wodą i nic mi się nigdy nie rozmazywało. Może dlatego, że ja nie używam mopa, tylko myję ręcznie, na kolanach i dokładnie wszystko zbieram szmatą z mikrofibry. No i oczywiście to wszystko dotyczy podłóg w pokojach - paneli, kafle w przedpokoju codziennie zamiatam i myję, bo tam łazimy w butach i w kuchni też myję codziennie :tak: - ale to nie problem, tam same wolne przestrzenie, najgorsze, to te zastawione meblami pokoje i wycieranie pod meblami, fotelami, stołami, skrzynkami z zabawkami :dry:

Chodzi Ci o bezrękawnik?? Miałam 24-36 już w zeszłym roku, ale oczywiście już dawno poszła. Jakaś mała była. Na ten rok upolowałam na przecenach też z ZARY, fajny, bo leciutki, chyba mamy rozmiar 3-4, ale nie powiem Ci teraz na 100% bo jestem u rodziców.

BTW sprzedałam te letnie ciuszki- w sumie 40 szt ubranek za niecałe 600 pln (z wysyłką):tak: Ajm soooo happy, bo nie będę musiała tego wszystkiego wrzucać na allegro!

A! I w końcu nie kupiłam w H&M tej zielonej bluzy, tylko wersję granatową:tak:

Chodzi Ci o bezrękawnik?? Miałam 24-36 już w zeszłym roku, ale oczywiście już dawno poszła. Jakaś mała była. Na ten rok upolowałam na przecenach też z ZARY, fajny, bo leciutki, chyba mamy rozmiar 3-4, ale nie powiem Ci teraz na 100% bo jestem u rodziców.

BTW sprzedałam te letnie ciuszki- w sumie 40 szt ubranek za niecałe 600 pln (z wysyłką):tak: Ajm soooo happy, bo nie będę musiała tego wszystkiego wrzucać na allegro!

A! I w końcu nie kupiłam w H&M tej zielonej bluzy, tylko wersję granatową:tak:
Tak taki pikowany bodajze:sorry2:
no ja tez cos szukam, bo ma 92 jakiejs firmy i za maly juz jest..

a mi sie z kolei ta granatowa nie podobala :-p

agulam ja sama tez nie chodze u siebie w butach ale czasem sie zdazy, ze np. Niose zakupy to szybko w butach na stol rzuce, albo maly wbiegnie w butach, a M to notorycznie jak wpada na chwile z pracy to nie sciaga, bo twierdzi, ze na chwile przyszedl :no:

julita, miałaś się łóżkiem pochwalić:)

JA za to kupiłam JAgodzie płaszczyk Next'a na wiosnę. Jeden ma, ale chciałam mieć zapas. Dzisiaj listonosz przyniósł paczkę i uwierzcie jest dużo ładniejszy niż na zdjęciu:
1%20_1_.JPG

reklama
Oleska tak w grupie sa zdjecia bo maja chcialabyc na nich obecna:)
Plaszczyk boski:)
My mamy taki z zeszlego roku i jeszcze na wiosne bedzie dobry,wiec nie kupuje,wogole mam szlaban na zakupy:$trzeba pasa zacisnac!

Do góry