reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Już poszłam do grupy, fajne łóżeczko:)
Co do kurtek dla Jacha nie kupiłam w końcu tej beżowej, poluję na jeansową i albo tę:
3043744558

albo tę:
3051249391_3

Która lepsza? Jeśli w ogóle któraś się wam podoba...

reklama
Oleśka a obu nie możesz ?:sorry2: Obie są ładne - ta pomarańczowa praktyczniejsza, ale ta biała jak dla mnie, śliczna - ja ogólnie lubię jasne rzeczy dla maluchów, a Jasiek (Twój Jasiek) ze swoją karnacją też pewnie będzie się w niej ekstra prezentował ( z resztą pomarańczowa też mu pasuje :sorry2:)

Mi się też podobają obie:tak:, ale gdybym miała wybierac, brałabym białą:sorry2: Lenkaa ma rację, ze z Jaśka karnacją w obu będzie mu ładnie.. Franek miał w zeszłym roku białą i po sezonie nadal pozostała biała:tak:

Oleska - super te kurtki ;) Wszystkie bez wyjatku. Chyba muszę wyciagnąć mlodek kurtke wiosenna i sprawdzic jak rozmiarowo pasuje. Chociaz ostatnio kupilam jej na Alledrogo kurtke - z opisu wiosenna z odpinanym polarem, wiec mysle sobie - spoko, bedzie na wiosne. A tu niespodzianka. Kurtka jest tez lekko ocieplana wiec razem z polarem jest akurat na teraz, bez polaru bedzie na zimna wiosnę, wiec potrzebujemy lekkiej kutałki....

A ja jak zobaczyłam tą pomarańczową to od razu miałam w niej Jaśka przed oczami ! :tak::tak::tak::tak: Ja jestem zdecydowanie za 1 - młody będzie w Niej wyglądał świetnie bo jemu jest ładnie w takich kolorach.
biała - mnie średnio

reklama
dziewczyny podrzućcie jakieś półbuty, oglądam i nic mi się nie podoba, jedyny mój wymóg to gumowane przody, bo młody zdarł kompletnie 2 pary kozaków, może guma da radę :/

Oleśka jak polowanie?
Just, weź nawet nie pisz, bo ..... ;-)

Do góry