reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Worek ZARA, super kolor, pasuje do wszystkiego, super stan! 40 pln.
ta jasna
jakich jest rozmiarów??? jeśli jej nikt nie chciał
i czy na raty da rade
:-D, bo właśnie się spóźniłam i po zakupach jestem spłukana:zawstydzona/y:

......
wiosenny płaszczyk rozmiar 98 jak dla mnie śliczny i nie zniszczony na młodą za mały, za krótkie są na nią rękawy.
Któraś byłaby chętna? za 35zł( + przesyłka) oddam z czapeczką i szalkiem

ORAZ
rybaczki wiosenno-letnie rozmiar 98 rekids
spodenki za 15zł +wysyłka

Załączniki

• DSC00512.jpg
    DSC00512.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00513.jpg
    DSC00513.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00515.jpg
    DSC00515.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00506.jpg
    DSC00506.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00507.jpg
    DSC00507.jpg
    61,6 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00508.jpg
    DSC00508.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
Jesuuuu, Just Me, to ile ty kobieto masz torebek w szafie????

Jaulita - u nas w ReKidsie pustki. Sukienka dla Maji - super ;)

Ja mam niestety szlaban na zakupy ;/

JustMe: jesli jeszczze nikt nie wzial to ja poprosze nr 2 i 3.. prosze tez o rezerwacje do wyplaty, czyli do 10-tego.. da się???

Oczywiście, ze się da!:-D No problem!:-D Postaram się wysłać Ci wcześniej:tak:

w tym momencie wygrywam ja! bo Just się właśnie kilku pozbyła, a ja mam w szafie i w piwnicy wielki karton różnych torebek :tak: i nie umiem się z nimi rozstać

Hahahhahaha:-D W sumie racja;-)

JustMe czy ten worek Zara (przedostatnie zdjęcie) da się na ramię zarzucić czy to taka do ręki torebka?

Na ramię jak najbardziej, idealny. W ogóle jest bardzo wgodny i bardzo go lubiłam, ale dostałam od mamy torebkę w identycznym kolorze i przytomnie stwierdzam, że dwie mi nie potrzebne. Jest w idealnym stanie, więc Alis, Julita- nie wiem która się decyduje. Julita- z ratami no problem, mogę też się rozliczyć w marcu. Trudno mi ją zmierzyć... ale położona na płasko ma całkowitą "długość" (liczyłam od uszu w dół) ok 48 cm.

Ostatnia edycja:
Rajuuu, baby! Co wy macie z tymi torebkami:rolleyes2:. Moja mama 'hoduje' po różnych zakamarkach domu nawet takie sprzed 15 lat!:oo:. Ja mam aktualnie 3:-). I dumna jestem z się:-p:-D.

edit: sorry! Jakiego domu! Przecież ja w bloku mieszkam:-D

Ostatnia edycja:
JustMe ja wezmę ten worek :) Jeśli to nie problem to również proszę o zwłokę do 10 :p No i my to chyba się jakoś osobiście na odbiór umówimy? ;)

reklama
Do góry