reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Worek ZARA, super kolor, pasuje do wszystkiego, super stan! 40 pln.
ta jasna
jakich jest rozmiarów??? jeśli jej nikt nie chciał
i czy na raty da rade
:-D, bo właśnie się spóźniłam i po zakupach jestem spłukana:zawstydzona/y:

......
wiosenny płaszczyk rozmiar 98 jak dla mnie śliczny i nie zniszczony na młodą za mały, za krótkie są na nią rękawy.
Któraś byłaby chętna? za 35zł( + przesyłka) oddam z czapeczką i szalkiem

ORAZ
rybaczki wiosenno-letnie rozmiar 98 rekids
spodenki za 15zł +wysyłka

Załączniki

• DSC00512.jpg
    DSC00512.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00513.jpg
    DSC00513.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00515.jpg
    DSC00515.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC00506.jpg
    DSC00506.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC00507.jpg
    DSC00507.jpg
    61,6 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00508.jpg
    DSC00508.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Jesuuuu, Just Me, to ile ty kobieto masz torebek w szafie????

Jaulita - u nas w ReKidsie pustki. Sukienka dla Maji - super ;)

Ja mam niestety szlaban na zakupy ;/

JustMe: jesli jeszczze nikt nie wzial to ja poprosze nr 2 i 3.. prosze tez o rezerwacje do wyplaty, czyli do 10-tego.. da się???

Oczywiście, ze się da!:-D No problem!:-D Postaram się wysłać Ci wcześniej:tak:

w tym momencie wygrywam ja! bo Just się właśnie kilku pozbyła, a ja mam w szafie i w piwnicy wielki karton różnych torebek :tak: i nie umiem się z nimi rozstać

Hahahhahaha:-D W sumie racja;-)

JustMe czy ten worek Zara (przedostatnie zdjęcie) da się na ramię zarzucić czy to taka do ręki torebka?

Na ramię jak najbardziej, idealny. W ogóle jest bardzo wgodny i bardzo go lubiłam, ale dostałam od mamy torebkę w identycznym kolorze i przytomnie stwierdzam, że dwie mi nie potrzebne. Jest w idealnym stanie, więc Alis, Julita- nie wiem która się decyduje. Julita- z ratami no problem, mogę też się rozliczyć w marcu. Trudno mi ją zmierzyć... ale położona na płasko ma całkowitą "długość" (liczyłam od uszu w dół) ok 48 cm.

Ostatnia edycja:
Rajuuu, baby! Co wy macie z tymi torebkami:rolleyes2:. Moja mama 'hoduje' po różnych zakamarkach domu nawet takie sprzed 15 lat!:oo:. Ja mam aktualnie 3:-). I dumna jestem z się:-p:-D.

edit: sorry! Jakiego domu! Przecież ja w bloku mieszkam:-D

Ostatnia edycja:
JustMe ja wezmę ten worek :) Jeśli to nie problem to również proszę o zwłokę do 10 :p No i my to chyba się jakoś osobiście na odbiór umówimy? ;)

reklama
Do góry