reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

julita w jakim rozmiarze kupujesz Majce na kolejną zimę ubranka? Jak piszesz o 104 na bieżąco, to aż gały wywaliłam, ja kupiłam aktualnie kurtki w Wójciku dla Jaśka na 104 na przyszłą zimę! Obecnie - w styczniu - wyszedł dopiero z wójcikowej kurtki w rozmiarze 86 :sorry2:, spodnie śniegowe z wójcika na 86 nadal nosi!. Dopiero co weszliśmy w kurtkę 92 z mariquity i jest taka luźniejsza, więc 104 na kolejną zimę powinno być o.k, tym bardziej, że ponoć rozmiar 98 dzieci noszą dosyć długo, my dopiero wchodzimy :szok:!

reklama
u nas dzieci w przedszkolu dokładnie o rok starsze noszą rozmiar 110, ale marki kapphall i hm, więc to może kwestia marki, może wójcik ma większe

julita w jakim rozmiarze kupujesz Majce na kolejną zimę ubranka? Jak piszesz o 104 na bieżąco, to aż gały wywaliłam, ja kupiłam aktualnie kurtki w Wójciku dla Jaśka na 104 na przyszłą zimę! Obecnie - w styczniu - wyszedł dopiero z wójcikowej kurtki w rozmiarze 86 :sorry2:, spodnie śniegowe z wójcika na 86 nadal nosi!. Dopiero co weszliśmy w kurtkę 92 z mariquity i jest taka luźniejsza, więc 104 na kolejną zimę powinno być o.k, tym bardziej, że ponoć rozmiar 98 dzieci noszą dosyć długo, my dopiero wchodzimy :szok:!
lenkaa moja Maja nosi 104 tyle że ja kupuje z rekids i 5 10 15 110 jest na nią trochę przyduże ale myśle że na jesień bedzie ok

zmierzyłam młodą i ma równo 101cm

Ostatnia edycja:

Lenkaaaa, ja tez kupuje 104 małej, a kurtke zimowa ma Cocodrillo 86..... spódnicze jeansową w rozmiarze 74..... ;)

Julita- nie byłam w sklepie bo u nas leje od rana i woda ze sniegiem wymieszana - breja po kolana na chodnikach. Może jutro uda sie skoczyc.

W Wawie w Reserved nie ma już dzieciowych przecen, wydaje mi sie, że w sieciówkach niestety jak kończą wyprzedaże, to w jednym czasie.. Ja na następna zimę też bym kupowała Frankowi kurtę w rozmiarze 110, GDYBYM cokolwiek kupowała- niestety, nie znalazłam nic szałowego, więc nei będę kupować na siłę. u nas aktualnie rozmiar 98/104, zależy jaka firma.

Potrzebuje któraś może torebki? Porządki wiosenne robię:)

Skórzany, włoski worek, firmy nie pamiętam:) Skóra z lekką fakturą, ciekawy kolor- bardzo ciemny granat i plamki brązu. Bez żadnych ubytków. 60 pln.
P1013116.jpg

Guess- jak nowa, prawie nienoszona. 80 pln.
P1013138.jpgP1013136.jpg

Mała, do noszenia na skos, NineWest, 30 pln, jak nowa.
P1013135.jpg

H&M komplet, pasek & torebeczka. Pasek założony kilka razy, torebka raz. 40 pn.
P1013131.jpg

FURLA, oryginala, skórzana, złamana biel. Stan bardzo dobry- minus za przybrudzone wnętrze, ale jest białe, więc nie da się inaczej:-/ 99 pln:)

P1013128.jpg

SISLEY, skórzana, oryginalna, jak nowa:) 50 pln.

P1013126.jpg

Mała, wizytowa, francuskiej firmy follie-follie, NOWA! Z torebką przeciwkurzową. 50 pln.
P1013124.jpg

Worek ZARA, super kolor, pasuje do wszystkiego, super stan! 40 pln.

P1013121.jpg

Też ZARA, też super stan, jak nowa, z ozdobną rączką z fragmentami metalu. 40 pln.

P1013139.jpg

Ja to muszę mieć worek na kartofle z tą ilością rzeczy, które potrzebuję wrzucać do torby, szczególnie jak z dzieciakami gdzieś dalej wybywam.
Musze sobie taką sprawić, bo skoro wózek już wyautowany, to pojawił się problem:dry:, wcześniej wózek pelnił taką funkcję...

reklama
Do góry