reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
aga daj znac jak kiecka przyjdzie
Dam znac, tylko chwilowo kombunuje, bo przez przypadek kupilam 2 takie same u dwoch roznych sprzedawcow, wiec dzwonie i pisze, czy mige anulowac zakup, a pokryc koszty zwiazane z oplatami allegro .. Zobaczymy..

krewetka a ty w koncu wzielas tamta?

Na ramię jak najbardziej, idealny. W ogóle jest bardzo wgodny i bardzo go lubiłam, ale dostałam od mamy torebkę w identycznym kolorze i przytomnie stwierdzam, że dwie mi nie potrzebne. Jest w idealnym stanie, więc Alis, Julita- nie wiem która się decyduje. Julita- z ratami no problem, mogę też się rozliczyć w marcu. Trudno mi ją zmierzyć... ale położona na płasko ma całkowitą "długość" (liczyłam od uszu w dół) ok 48 cm.
a masz jeszcze jakieś jasne? kremowe? bo Alis była pierwsza:)

Rajuuu, baby! Co wy macie z tymi torebkami:rolleyes2:. Moja mama 'hoduje' po różnych zakamarkach domu nawet takie sprzed 15 lat!:oo:. Ja mam aktualnie 3:-). I dumna jestem z się:-p:-D.

edit: sorry! Jakiego domu! Przecież ja w bloku mieszkam:-D

ja niestety z tych co wolą kupować torebki i buty,... to zawsze jakoś lezy.. choc z butami zrobilam sie ostatnio bardzo wybredna..... oczy przeszly na torebki.... a tez ich troche mam....

U mnie niestety buty, choc zaczelam robic czystke i co sezon pozbywam sie jakis.. (Z wielkim bolem)
Moja mama nie rozumie, ze baleriny musza byc w kazdym mozliwym kolorze z kazdym mozliwym czubkiem, kwiatkiem czy kokardka :-p

JustMe ja wezmę ten worek :) Jeśli to nie problem to również proszę o zwłokę do 10 :p No i my to chyba się jakoś osobiście na odbiór umówimy? ;)

No oczywiście, mam tylko nadzieję, że szybciej, niż z rowerem;-) :-D

Iwi: torebka ma wymiar 15 x 26 cm, a pasek torebki jest rregulowany, generalnie jest do noszenia a'la listonoszka, na skos. Pasek to rozmiar M,, bez klamry ma 93 cm długości całkowitej, do pierwszej dziurki 66 cm.

a masz jeszcze jakieś jasne? kremowe? bo Alis była pierwsza:)

No niestety,.... została mi jedna w podobnym kolorze własnie, którą noszę:sorry2:

ja niestety z tych co wolą kupować torebki i buty,... to zawsze jakoś lezy.. choc z butami zrobilam sie ostatnio bardzo wybredna..... oczy przeszly na torebki.... a tez ich troche mam....

To prawda, buty i torebki rządzą! A dalej (jak dla mnie) wystarczą jeansy i biały t-shirt nawet:takL

Just, najpierw mnie tknęło, że widziałam tę torbę za jakieś 600 zł, myślałam i już wiem jaka jest tajemnica,
jak się ten materiał sprawdza i te gabaryty?
jaki masz kolor? beż?
ja się zastanawiam nad navy albo beż, słabo są opisane, ma kieszonkę na telefon, osobno na klucze?

Dziewczyny organęłam swoją szafę tak na szybko, rzeczy są w stanie b.dobry - idealny - noszone albo raz albo parę razy DSCN4579.jpgDSCN4596.jpgDSCN4593.jpgDSCN4592.jpgDSCN4589.jpgDSCN4588.jpgDSCN4587.jpgDSCN4586.jpgDSCN4583.jpgDSCN4597.jpg

reklama
możliwe, że nie po kolei
1) tunika fioletowa Kappahl - rozmiar 34 - raz założona - 20 pln
2) czerwona marynarka sportowa H&M r. 36 - raz założona - 40 pln
3) czarna marynarka sportowa h&m r. 36 - też założona raz - 40 pln
4) kurtka brązowa ZARA - rozmiar M - cena 30 PLN
5) koszula malinowa benetton - raz założona - rozm. S - 30 pln
6) koszula niebieska Stradivarius - raz założona - rozm M - 25 PLN
7) spodnie jeansy H&M rozmiar 26/32 - elastyczne - założone kilka razy - 30 PLN
8) spódnica z imitacji skóry H&M rozmiar 34 (jak 36) - raz założona - 30 pln
9) spodnie ciemny brąz z imitacji skóry - po bokach materiał - rozmiar 34 - założona 2 razy - 45 PLN
10) koszula tunika jeansowa H&M r. 36 - raz założona - 45 pln

Do góry