reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
no tak, jeansy sie nie wkleiły DSCN4599.jpg

rozmiar: pas: 34 cm*2, biodra 42, dł zewn całk 98 cm
są dość elastyczne, podałam wymiary bez naciągania

Załączniki

• DSCN4600.jpg
    DSCN4600.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Just, najpierw mnie tknęło, że widziałam tę torbę za jakieś 600 zł, myślałam i już wiem jaka jest tajemnica,
jak się ten materiał sprawdza i te gabaryty?
jaki masz kolor? beż?
ja się zastanawiam nad navy albo beż, słabo są opisane, ma kieszonkę na telefon, osobno na klucze?

Yyyyyy...Bali, o jaka torbę teraz pytasz???

Nie zaglądałam tu,a tu aż sie pali;-):-p
Malina sprzedajesz ubrania z rozmiarami jak na osy;-) Ja sie nie zmieszczę;-)
Just torebki piekne,masz gust:tak:
:tak:
Nadia nosi rozmiar 98, 104 za duzy.W niektore rzeczy w rozmiarze 92 wejdzie,bo jest szczuplizna.Za to stópka 25-26.Waga sprzed miesiąca to 12,7 kg.Rozmiar 98 długo ponosi właśnie ze względu na tę szczupłość.
Wójcik ma sporą rozmiarówkę.

Bylam wczoraj w galerii i same male kurtki zostały.
Malina podaj zdjecia kurtki z zary,i obie marynarki.

Ostatnia edycja:
Julita, zdjęcia są na poprzedniej stronie. Malina, możesz podać mi szerokość od pachy do pachy tej czarnej marynarki? Najlepiej mierzone na płasko, przy zapiętym guziku:) Uwielbiam takie marynarki, ale obawiam się, że biustu nie upchnę... chociaż z drugiej strony nigdy ich nie zapinam... mam takie z ZARY, super są!

reklama
Do góry