reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
jak cos to zawsze mozna leciec do sklepu i kupic jedne na wyprubowanie:-)

aga pochwal sie ajki lezaczek kupilas no:-)

ten który chciałam kupić, który nataliak polecała :-)

Załączniki

• leżaczek.jpg
    leżaczek.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 27
  • leżaczek1.jpg
    leżaczek1.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 23
  • leżaczek2.jpg
    leżaczek2.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 23
a to ja go mam:tak::tak:juz zlozony w szafie,krystek nie chce w nim siedziec narazie puki jeszcze sam nie umie wchodzic i schodzic z niego

komi
czyli jeśli na początku mam 0+ to potem po 3 tyg wziąść już 1+ czy kupić drugi w rozmiarze 0+? pytam bo całkiem zielona jestem:confused:
kupic drugi w tym samym rozmiarze:-)

zazwyczaj smoczki rozmiarowow zmienia co co 3 miesiace,ja pamietam na swoim przykladzie ze najpierw smoczek 0+ a jak synek skonczyl 3 miesaice to juz kupilam 3+ tylze ze ja mialam butelki LOVI

reklama
A co trzeba kupic do pielegnacji pupci malucha? Kiedyś były zasypki... Teraz jeszcze one wogóle funkcjonują?
Jak są juz odparzenia to Sudocrem zbiera najlepsze opinie. A co stosowac na codzien zeby odparzeniom zapobiegac? A może nic tylko czesto wietrzyć pupcie... chociaż nie zawsze jest to mozliwe.
Sudocrem tak, tak samo jak bepanthen jest dobry. Można go też stosować na poranione brodawki i nie trzeba zmywać go przed karmieniem.
Jak dla mnie wietrzenie pupy jest najlepsze. Jagoda miała w całym życiu dwa razy dupkę odparzoną i to lekko. Ale ja zawsze ostrożnie wszelkie specyfiki stosowłam zgodnie z zasadą im mniej tym lepiej.

Do góry