reklama
corina
Fanka BB :)
1+ nieee maluch jeszcze za maly aby w wieku 3 tyg juz przejsc na weikszy smoczek
hm a czy jeśli w międzyczasie 0-3 miesięcy maluszkowi nie będzie wystarczył już mały otworek ze smoczka 0+ to jest szansa że mi to jakoś zasygnalizuje? ;-) że np. potrzebuje już 1+ czy 2+?
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Super wybór!!!!ten który chciałam kupić, który nataliak polecała :-)
Załączniki
sama zazuwazyl jak bedzie ssal,moze np sygnalizowac tym ze bedzie sie denerowal ze za malo leci,ale nie chcesz karmic piersia?hm a czy jeśli w międzyczasie 0-3 miesięcy maluszkowi nie będzie wystarczył już mały otworek ze smoczka 0+ to jest szansa że mi to jakoś zasygnalizuje? ;-) że np. potrzebuje już 1+ czy 2+?
corina
chciałabym ale nie wiem jak to będzie, boje się że mogę mieć mało pokarmu i trzeba będzie sobie butelką pomogać
pozatym taka buteleczka do herbatek czy innych napojów się nada
Oleśka1977
To dziecko stymuluje laktację, nie dawaj się od razu myślom, że nie wykarmisz. Jak dasz butelkę to i pokarmu będzie mniej. Tak to działa. Będzie dobrze.chciałabym ale nie wiem jak to będzie, boje się że mogę mieć mało pokarmu i trzeba będzie sobie butelką pomogać
Oleśka1977
Nie jestem alfą i omegą ale o laktacji trochę wiem, bo interesuję się tym tematem od urodzin Jagody i trochę się naczytałam.
estragon
mamusia synusia:P
ja na razie smoczków, butelek, kosmetyków nie kupuję.
Co do prania, to ubranka, które kupowałam w lumpeksach prałam w 60 stopniach. Generalnie praktycznie wszystko piorę w 60, mam wrażenie, że przy 40 to takie niedoprane... Pościel i ręczniki w 90, w 40 firanki, swetry i delikatne bluzki, a całą resztę w 60.
Co do prania, to ubranka, które kupowałam w lumpeksach prałam w 60 stopniach. Generalnie praktycznie wszystko piorę w 60, mam wrażenie, że przy 40 to takie niedoprane... Pościel i ręczniki w 90, w 40 firanki, swetry i delikatne bluzki, a całą resztę w 60.
reklama
lenkaa*
ja na razie smoczków, butelek, kosmetyków nie kupuję.
I nie nieszczą ci się kolory w tych 60 ? Ja większośc na 40, firanki na 30, białą bawełne i kolorową pościel na 60, a na 90 to tylko ręczniki