reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

jasne ze sie przyda:-)

ja nie kupuje butelek bo mam jeszcze nowe tomme tippe i chce jak nadluzej karmic piersia,wiec mam nadzieje ze nie przydadza mi sie butelki chyba ze na herbatki dla maluszka typu koperek wloski

reklama
u mnie maly od urodzenia mial smarowana pupke taka mascia,i jak do tej pory ani razu nie mial odparzonej pupki,po kazdym przewijaniu go smaowalalm,noi wietrzenie tak jak Oleska pisze

13158

hm a czy jeśli w międzyczasie 0-3 miesięcy maluszkowi nie będzie wystarczył już mały otworek ze smoczka 0+ to jest szansa że mi to jakoś zasygnalizuje? :confused:;-) że np. potrzebuje już 1+ czy 2+?
sama zazuwazyl jak bedzie ssal,moze np sygnalizowac tym ze bedzie sie denerowal ze za malo leci,ale nie chcesz karmic piersia?

chciałabym ale nie wiem jak to będzie, boje się że mogę mieć mało pokarmu i trzeba będzie sobie butelką pomogać
pozatym taka buteleczka do herbatek czy innych napojów się nada
To dziecko stymuluje laktację, nie dawaj się od razu myślom, że nie wykarmisz. Jak dasz butelkę to i pokarmu będzie mniej. Tak to działa. Będzie dobrze.:tak:

ja na razie smoczków, butelek, kosmetyków nie kupuję.
Co do prania, to ubranka, które kupowałam w lumpeksach prałam w 60 stopniach. Generalnie praktycznie wszystko piorę w 60, mam wrażenie, że przy 40 to takie niedoprane... Pościel i ręczniki w 90, w 40 firanki, swetry i delikatne bluzki, a całą resztę w 60.

reklama
ja na razie smoczków, butelek, kosmetyków nie kupuję.
Co do prania, to ubranka, które kupowałam w lumpeksach prałam w 60 stopniach. Generalnie praktycznie wszystko piorę w 60, mam wrażenie, że przy 40 to takie niedoprane... Pościel i ręczniki w 90, w 40 firanki, swetry i delikatne bluzki, a całą resztę w 60.

I nie nieszczą ci się kolory w tych 60 :confused: ? Ja większośc na 40, firanki na 30, białą bawełne i kolorową pościel na 60, a na 90 to tylko ręczniki

Do góry