reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny myślicie, że te spodenki na 24-36 m-cy to jeszcze będą ok.?
SPODNIE RURKI - Spodnie - Niemowlę chłopiec (3-36 miesięcy) - Dzieci - ZARA Poland
zakochałam się w tym turkusie i nie wiem czy brać? nie chciałabym mniejszych niż 98

widziałam dziś też najnowszą kolekcję w h&m, taki sam turkus i pomarańcz, megaśne

Wiem, że pytanie nieaktualne, ale co do rozmiarówki z ZARY, to Franek nosi jeszcze jeansy 18-24 i dopiero teraz kupiłam mu 24-36. A co do kalesonków właśnie, tez je widziałam i są absolutnie BOSKIE- ale do noszenia zamiast rajstopek, prawda? Myślisz, że to lepsze rozwiązanie niż rajstopy? No... w sumie bardziej męskie...;-)

Bali, toz to długie bokserki:-D:-D A nie kalesonki. :-D:-D
A rozmiarowka z zary 18-24 moze byc na styk, bo oni maja ogólnie mniejsze ubranka. No i mega zazdroszczę, ze masz zare na wyciągnięcie ręki.....

Fakt, dziwnie je nazwali:-D
Wiolan, a nie chcesz skorzystać z zamówienia z przesyłka? Przecież ewentualnie możesz odesłać....?

reklama
dzięki estragon, kupiłam młodej pidżamkę i bluzeczki, nie znam tej firmy jak stoi jakościowo -zobaczymy

dzięki estragon, kupiłam młodej pidżamkę i bluzeczki, nie znam tej firmy jak stoi jakościowo -zobaczymy
Zależy co, jakościowo podobnie do h&m, tylko zawsze te ubrania były...brzydsze.
Moja sister wraca z uk 2 października. Zrobiłam u niej zamówienie z nexta dla Młodego na 200£:rolleyes2:. Jak 3 nie będzie mnie na forum, to znaczy, że mąż mnie zakatrupił:sorry:. Ale i tak się nie mogę doczekać:-p:laugh2:.

Zależy co, jakościowo podobnie do h&m, tylko zawsze te ubrania były...brzydsze.
Moja sister wraca z uk 2 października. Zrobiłam u niej zamówienie z nexta dla Młodego na 200£:rolleyes2:. Jak 3 nie będzie mnie na forum, to znaczy, że mąż mnie zakatrupił:sorry:. Ale i tak się nie mogę doczekać:-p:laugh2:.
oj matka poszalałaś, jeszcze żeby to były zakupy dla ciebie a to syna tak stroi;P

a więc.... widziałam na żywo spodenki z zary 24-36 m-cy i są duże,

Justme te kalesonki kupiłam z myślą o dole od piżamy, bo ja wolę takie przylegające i młody już w nich śpi

Estragon :szok: trzymam kciuki za to, żeby Cię m. zostawił przy życiu ;-)

Ejj, no nie jest tak źle, bo na allegro za ubranka po K. zarobiłam prawie 900 zł. Aż taka odważna nie jestem, żeby takie zakupy robić wyłącznie za mężowe pieniądze:-p.

bali bo zara jest na wyrost. Jasiek jeszcze w tym roku chodził w ogrodniczkach z roku poprzedniego 12-18 m-ca - tylko rok temu była pielucha, więc obniżała krok, a teraz bez pieluchy dalej "dawały radę" :tak:. Kurtkę ma na 18-24 m-ca, dopiero teraz jest taka w sam raz.

reklama
A mi sie wydaje, ze jedynie spodnie z Zary sa wielkie, bo kurtki, bluzy i koszulki od kwietnia nosi w rozmiarze 24-36 a przeciez Tomek z tych mniejszych...

Ostatnia edycja:
Do góry