reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny myślicie, że te spodenki na 24-36 m-cy to jeszcze będą ok.?
SPODNIE RURKI - Spodnie - Niemowlę chłopiec (3-36 miesięcy) - Dzieci - ZARA Poland
zakochałam się w tym turkusie i nie wiem czy brać? nie chciałabym mniejszych niż 98

widziałam dziś też najnowszą kolekcję w h&m, taki sam turkus i pomarańcz, megaśne

Wiem, że pytanie nieaktualne, ale co do rozmiarówki z ZARY, to Franek nosi jeszcze jeansy 18-24 i dopiero teraz kupiłam mu 24-36. A co do kalesonków właśnie, tez je widziałam i są absolutnie BOSKIE- ale do noszenia zamiast rajstopek, prawda? Myślisz, że to lepsze rozwiązanie niż rajstopy? No... w sumie bardziej męskie...;-)

Bali, toz to długie bokserki:-D:-D A nie kalesonki. :-D:-D
A rozmiarowka z zary 18-24 moze byc na styk, bo oni maja ogólnie mniejsze ubranka. No i mega zazdroszczę, ze masz zare na wyciągnięcie ręki.....

Fakt, dziwnie je nazwali:-D
Wiolan, a nie chcesz skorzystać z zamówienia z przesyłka? Przecież ewentualnie możesz odesłać....?

reklama
dzięki estragon, kupiłam młodej pidżamkę i bluzeczki, nie znam tej firmy jak stoi jakościowo -zobaczymy

dzięki estragon, kupiłam młodej pidżamkę i bluzeczki, nie znam tej firmy jak stoi jakościowo -zobaczymy
Zależy co, jakościowo podobnie do h&m, tylko zawsze te ubrania były...brzydsze.
Moja sister wraca z uk 2 października. Zrobiłam u niej zamówienie z nexta dla Młodego na 200£:rolleyes2:. Jak 3 nie będzie mnie na forum, to znaczy, że mąż mnie zakatrupił:sorry:. Ale i tak się nie mogę doczekać:-p:laugh2:.

Zależy co, jakościowo podobnie do h&m, tylko zawsze te ubrania były...brzydsze.
Moja sister wraca z uk 2 października. Zrobiłam u niej zamówienie z nexta dla Młodego na 200£:rolleyes2:. Jak 3 nie będzie mnie na forum, to znaczy, że mąż mnie zakatrupił:sorry:. Ale i tak się nie mogę doczekać:-p:laugh2:.
oj matka poszalałaś, jeszcze żeby to były zakupy dla ciebie a to syna tak stroi;P

a więc.... widziałam na żywo spodenki z zary 24-36 m-cy i są duże,

Justme te kalesonki kupiłam z myślą o dole od piżamy, bo ja wolę takie przylegające i młody już w nich śpi

Estragon :szok: trzymam kciuki za to, żeby Cię m. zostawił przy życiu ;-)

Ejj, no nie jest tak źle, bo na allegro za ubranka po K. zarobiłam prawie 900 zł. Aż taka odważna nie jestem, żeby takie zakupy robić wyłącznie za mężowe pieniądze:-p.

bali bo zara jest na wyrost. Jasiek jeszcze w tym roku chodził w ogrodniczkach z roku poprzedniego 12-18 m-ca - tylko rok temu była pielucha, więc obniżała krok, a teraz bez pieluchy dalej "dawały radę" :tak:. Kurtkę ma na 18-24 m-ca, dopiero teraz jest taka w sam raz.

reklama
A mi sie wydaje, ze jedynie spodnie z Zary sa wielkie, bo kurtki, bluzy i koszulki od kwietnia nosi w rozmiarze 24-36 a przeciez Tomek z tych mniejszych...

Ostatnia edycja:
Do góry