Byly po 26 zl, ale dzis juz sklep byl wysprzatany i zamknietyej, a dziewczynskich pizam nie widziałaś przypadkiem???? potrzebuje pilnie...
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
udało się mi sprzedać starą kurtkę młodej a teraz poszukuje czegoś na tegoroczną zimę...
estragon
mamusia synusia:P
Ktore kupilas? :-) my mamy dwie pary ktore wiosna kupilam, w podobnej cenie, co tu..
szkoda, ze zimowych nie ma za wiele
estragon
mamusia synusia:P
Te:-)Ktore kupilas? :-) my mamy dwie pary ktore wiosna kupilam, w podobnej cenie, co tu..
szkoda, ze zimowych nie ma za wiele
https://markafoni.pl/ecco-buty-mimic/d-434039-c-13188/
Wzięłam rozm.24 i mam nadzieję, że na wiosnę będą ok,bo ecco ma większą rozmiarówkę. Zimowych dziecięcych nie ma w ogóle, a przyznam, że liczyłam na jakieś kozaczki
A przypomniało mi się a propos tych dresów, to z hm mamy na 92 i one mają sznureczek w pasie, delikatnie da się je ściągnąć, ale i tak lecą z pupki:/
Ostatnia edycja:
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
reklama
agulam
Fanka BB :)
Malina dziekuje za odp ,wlasnei pzred kilkoma min napisalam Tysi ze go biore,mamy pudrowy roz wiec bez tez sie pzryda.wczoraj sobie kupilam bezowy wiec bezdiemy mialy podobne
Ola nosi jeszce 92,mysle ze dlugo go ponosi,bluzezcka bardzo ladna ale dziekujemy...
Just dzieki za odp w sprawie klockow,co prawda ja kupilam spzret do traktorka a tory kupila moja siostra
Ola nosi jeszce 92,mysle ze dlugo go ponosi,bluzezcka bardzo ladna ale dziekujemy...
Just dzieki za odp w sprawie klockow,co prawda ja kupilam spzret do traktorka a tory kupila moja siostra