reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja wreszcie poszaleję na allegro i obkupię Majkę na jesień i zimę :) Udało mi się zarobić na allegro 380 zł na sprzedaży ubrań i butów po Majce, kombinezon Tchibo też sprzedałam :)

Ktore kupilas? :-) my mamy dwie pary ktore wiosna kupilam, w podobnej cenie, co tu..
szkoda, ze zimowych nie ma za wiele:sorry:
Te:-)
https://markafoni.pl/ecco-buty-mimic/d-434039-c-13188/

Wzięłam rozm.24 i mam nadzieję, że na wiosnę będą ok,bo ecco ma większą rozmiarówkę. Zimowych dziecięcych nie ma w ogóle, a przyznam, że liczyłam na jakieś kozaczki

A przypomniało mi się a propos tych dresów, to z hm mamy na 92 i one mają sznureczek w pasie, delikatnie da się je ściągnąć, ale i tak lecą z pupki:/

Ostatnia edycja:
sprzedaje tunikę po młodej z h&m czy któraś majowa dziewczynka nosi rozmiar 92?? czy raczej już nie?

Załączniki

• DSC09450.jpg
    DSC09450.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC09449.jpg
    DSC09449.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 32
agulam - Tocha ma ten płaszczyk w rozmiarze 98 (2-3 lata) - mamy podwinięte rękawki ale wygląda to bardzo ok, myślę, że powinien nam posłużyć jeszcze na wiosnę

reklama
Malina dziekuje za odp ,wlasnei pzred kilkoma min napisalam Tysi ze go biore,mamy pudrowy roz wiec bez tez sie pzryda.wczoraj sobie kupilam bezowy wiec bezdiemy mialy podobne:)

Ola nosi jeszce 92,mysle ze dlugo go ponosi,bluzezcka bardzo ladna ale dziekujemy...

Just dzieki za odp w sprawie klockow,co prawda ja kupilam spzret do traktorka a tory kupila moja siostra:)

Do góry