reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

co do zary - mam mieszane uczucia z tą rozmiarówką - Tocha latem nosiła ten rozmiar i było ok, ale też część koszulek 24-36 była sporo za duża i odłożyłam na następne lato, doły (szorty) były w miarę ok, sukienki też.
Bluzki z długim rękawem/ koszule w tym rozmiarze noszone obecnie - część w sam raz, w części mamy jeszcze trochę przydługie rękawy,
spodnie - w jednych chodzi już ponad pół roku i są dobre, mamy inna parę ocieplaną na zimę i są jeszcze sporo przyduże

a jeszcze lepsza jest rozmiarówką 2-3 lata (98 cm) - Tocha ma spory zapas tego rozmiaru z Zary i np. bluzki z dł. rekawem potrafią sie róznić w dł. rekawa o 5 CM!!!!

kupiłam Tośce zajefajną kurtkę w next na rozmiar 92-98 i kurcze sporo za duża jest!!! Może któraś z mam wyższych pociech reflektuje? Cena 125 PLN + Koszty wysyłki (ja wywaliłam dowód zakupu więc nie mogę wymienić)
http://www.next.co.uk/x502718s1#847314x50

Ostatnia edycja:
reklama
Julita mnie się dużo bardziej podoba ta pierwsza, bo dzięki paseczkowi jest zgrabniejsza, ciemniejszy kolor w przypadku kurtki jest praktyczniejszy i fajniej wygląda z wszelkimi jasnymi czapkami, szalikami. A poza tym mam alergię na róż:-p.

julita, ja tez bym ta z zary brala.. te kurteczki sa cieple.. my z zary mamy z zeszlego roku i klopot z glowy, bo jakoś wychodzi, że witki Agacie nie urosły...
u nas z zary sukienki na 18-24 za male, spodnie takie sobie.. a bluzki za duze... także mysle, że warto mierzyć przed zakupem i raczej nie brać na wyrost...

A mi sie wydaje, ze jedynie spodnie z Zary sa wielkie, bo kurtki, bluzy i koszulki od kwietnia nosi w rozmiarze 24-36 a przeciez Tomek z tych mniejszych...

Noooo, to faktycznie dziwne... ale może to kwestia tego własnie, że nie trzymają rozmiarówki? Bo u nas Franek nosi jeszcze niektóre bluzki 18-24, a niektóre 24-36... Teraz mam wrażenie, że wyciągneły mu się nogi, bo spodnie 18-24 są już przykrótkie. Nawet z KappAhla, wzięłam mu dzisiaj spodnie na 92, bo zawsze brałam doły rozmiar mniejsze, a są teraz akurat, więc muszę wymienić na 98..

kupiłam Tośce zajefajną kurtkę w next na rozmiar 92-98 i kurcze sporo za duża jest!!! Może któraś z mam wyższych pociech reflektuje? Cena 125 PLN + Koszty wysyłki (ja wywaliłam dowód zakupu więc nie mogę wymienić)
Buy Animal Printed Jacket from the Next UK online shop

....gdyby tylko Franek chciał nosić panterkę i futro....:sorry:

jeśli chodzi o kurtki zimowe to ja mam dylemat czy kupić taką z zary
QUILTED JACKET WITH BELT - Coats - Girl (2-14 years) - Kids - ZARA Poland
czy taką z rekidsa

ta druga wydaje się dużo cieplejsza i można dokupić spodnie
Reserved - T7066

Ja zdecydowanie jestem za pierwszą:tak: Jest bardziej dziewczęca i zgrabniejsza..

Wiolan widziałaś tą kurtkę z Zary, którą Julita wkleiła, na żywo? Ona jest typowa na zimę czy można w niej już chodzić (mam na myśli temp. 7-10 stopni). Chodzi mi o to, że poszukuję kurtki na teraz, cieplejszej ale nie za ciepłej :p Muszę się wybrać chyba jutro do CH i popatrzeć na żywo jak to wygląda :)

Julita z tych dwóch podoba mi się ta z Zary, ale muszę te kolory na żywo zobaczyć bo się waham :p Ta z ReKidsa jest tylko do rozmiaru 86, więc dla nas chyba za mała...a od rozmiaru 92 nic ciekawego w temacie kurtek nie ma :(

Wiolan widziałaś tą kurtkę z Zary, którą Julita wkleiła, na żywo? Ona jest typowa na zimę czy można w niej już chodzić (mam na myśli temp. 7-10 stopni). Chodzi mi o to, że poszukuję kurtki na teraz, cieplejszej ale nie za ciepłej :p Muszę się wybrać chyba jutro do CH i popatrzeć na żywo jak to wygląda :)

Julita z tych dwóch podoba mi się ta z Zary, ale muszę te kolory na żywo zobaczyć bo się waham :p Ta z ReKidsa jest tylko do rozmiaru 86, więc dla nas chyba za mała...a od rozmiaru 92 nic ciekawego w temacie kurtek nie ma :(
Alis ja dziś widziałam tę kurteczkę, jest taka miękka, lekka i wydaje się ciepła jak na zimnie obecne poranki wg mnie się nadaje, a jeśli chodzi o kurtki z rekidsa to jest w rozmiarze 110 ta kurtka którą wkleiłam na stronce nie wszystko jest pokazane.
obie mi się podobają może uda mi się na czymś przyoszczędzić to kupiła bym obie;)

reklama
Do góry