reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Kupiłam juniorowi muszkę:

MUSZKA Chłopięca mucha wesele przyjęcie chrzest (2665012955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i czapę na zimę:

Trendy Czapka Jesienna Japan Style 5 Kol. OneSize (2632480061) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i jeszcze taką lżejszą czapeczkę i apaszkę, tylko chyba pokończyły się aukcje i nie mogę znaleźć. Ale mają ekstra rzeczy, takie inne, ciekawe jak jakościowo...
Świetne te capy:tak:. Skusiłabym się, ale mamy taką sporą z pomponem z nexta i Młody w niej ginie. Chłopak ma małą twarz (na pewno nie po mnie!) i normalnie nie widać go. Daj znać jak te się prezentują.

alis, nie widziałam na zywo z zary, bo nie mam gdzie.. najblizsza 120 km ode mnie.. ale mamy z zary z zeszlego roku i uwazam ze bardzo ciepla.. Agata chodziła w niej non stop... ale warto rzeczywiscie przymierzyc i dotknąć na zywo, bo choc wydaje sie gruba w rzeczywistosci taka nei musi byc....

ja choruje na kurtkę ze Smyka.. niestety nie ma jej na stronce internetowej.. a jest ciela, ma mankiety z paluszkiem, pod spodem taki specjalny sciagacz aby snieg nie wpadał pod spod... no ale cena jest zaporowa... 199 PLN... :szok::szok:

JustMe: zara lookne na tego linka...:tak:;-)

alis, nie widziałam na zywo z zary, bo nie mam gdzie.. najblizsza 120 km ode mnie.. ale mamy z zary z zeszlego roku i uwazam ze bardzo ciepla.. Agata chodziła w niej non stop... ale warto rzeczywiscie przymierzyc i dotknąć na zywo, bo choc wydaje sie gruba w rzeczywistosci taka nei musi byc....

ja choruje na kurtkę ze Smyka.. niestety nie ma jej na stronce internetowej.. a jest ciela, ma mankiety z paluszkiem, pod spodem taki specjalny sciagacz aby snieg nie wpadał pod spod... no ale cena jest zaporowa... 199 PLN... :szok::szok:

JustMe: zara lookne na tego linka...:tak:;-)
wiolan ta którą wklejałam link z rekidsa ma takie same mankiety...:tak:

reklama
Do góry