reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama

fajne te buty:tak:. chciałam podobne Karolkowi na jesień kupić.

A ja polecam wyprzedaże w małych miasteczkach. Jak byłam w Tarnowie, to obkupiłam Młodego siebie w H&M, nieprzebrany towar, i co najlepsze ceny niższe niż w Krakowie! np za 3pak majtów dla siebie zapłaciłam 20 zł, a ten sam 3pak w Krk kosztował 30 zł, to samo z tshirtami dziecięcymi.

A wczoraj jeszcze wpadłam do Zary. ceny były tak zachęcające, że żal było nie brać:sorry2:

Ooooo! Mój syn w najbliższym czasie stanie się szczęśliwym posiadaczem tej koszulki:)
http://www.zara.com/webapp/wcs/stor.../271048/825469/KOSZULKA Z NADRUKIEM TEKSTOWYM

Ostatnia edycja:
Oj Estragon kupisz tymi zakupami,ja powinnam kupic troche rzeczy młodej na jesień ale poczekam do wyplaty:)

Mam do sprzedania ubranka do chrztu
pierwsze niestety bez czapy i butków, bo gdzieś mi się zapodziały (są na pewno tylko nie mam pojęcia gdzie) za 20zł tj. krótkie spodenki i kamizelka. ROzmiar 68
Zobacz załącznik 489073
i drugie, zimowe za 40zł rozmiar 62 - ocieplane: spodenki, kurteczka i czapka + koszula, krawatka, kamizelka i butki (10cm)
Zobacz załącznik 489074Zobacz załącznik 489075
+ koszty wysyłki

Na mnie wczoraj Nadia wymusila krzykiem i placzem kupno balerin w h&m - zupelnie niepotrzebnych:confused2: Po prostu jak zaczela przymierzac buty-sama:eek: to juz nie chciala zdjac:cool: byly krzyki i lzy ale butow nie zdjela:eek: a swoje w ktorych byla wyrzucila w kat:no: O dziwo umie chodzic w balerinach:eek: Takim to sposobem moje dziecko wymusza kupno niepotrzebnych butow tyle ze ladnie wygladaja na stopce:sorry:Jezeli chodzi o zabawki moze przejsc obojetnie ale obok butow- nie ma mowy :eek:;-)

reklama
Do góry