Wczoraj kupiłam Majce takie buty: ŚWIETNE BUTY DZIECIĘCE NIKE BACKBOARD 2 488305-100 | | NIKE PUMA ADIDAS ZINA ASICS MIKASA SKLEP SPORTOWY, dałam 60zł w Smyku, Majka nie chce ich zdjąć
reklama
estragon
mamusia synusia:P
Wczoraj kupiłam Majce takie buty: ŚWIETNE BUTY DZIECIĘCE NIKE BACKBOARD 2 488305-100 | | NIKE PUMA ADIDAS ZINA ASICS MIKASA SKLEP SPORTOWY, dałam 60zł w Smyku, Majka nie chce ich zdjąć
fajne te buty. chciałam podobne Karolkowi na jesień kupić.
A ja polecam wyprzedaże w małych miasteczkach. Jak byłam w Tarnowie, to obkupiłam Młodego siebie w H&M, nieprzebrany towar, i co najlepsze ceny niższe niż w Krakowie! np za 3pak majtów dla siebie zapłaciłam 20 zł, a ten sam 3pak w Krk kosztował 30 zł, to samo z tshirtami dziecięcymi.
A wczoraj jeszcze wpadłam do Zary. ceny były tak zachęcające, że żal było nie brać
Ooooo! Mój syn w najbliższym czasie stanie się szczęśliwym posiadaczem tej koszulki
http://www.zara.com/webapp/wcs/stor.../271048/825469/KOSZULKA Z NADRUKIEM TEKSTOWYM
Ostatnia edycja:
estragon
mamusia synusia:P
Dla miłośniczek rowerów;-)
LoVelo - designerskie akcesoria rowerowe, kosze, torby, kaski - LoVelo
LoVelo - designerskie akcesoria rowerowe, kosze, torby, kaski - LoVelo
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Oj Estragon kupisz tymi zakupami,ja powinnam kupic troche rzeczy młodej na jesień ale poczekam do wyplaty
kilolek
podwójna listopadowa mama
Mam do sprzedania ubranka do chrztu
pierwsze niestety bez czapy i butków, bo gdzieś mi się zapodziały (są na pewno tylko nie mam pojęcia gdzie) za 20zł tj. krótkie spodenki i kamizelka. ROzmiar 68
Zobacz załącznik 489073
i drugie, zimowe za 40zł rozmiar 62 - ocieplane: spodenki, kurteczka i czapka + koszula, krawatka, kamizelka i butki (10cm)
Zobacz załącznik 489074Zobacz załącznik 489075
+ koszty wysyłki
pierwsze niestety bez czapy i butków, bo gdzieś mi się zapodziały (są na pewno tylko nie mam pojęcia gdzie) za 20zł tj. krótkie spodenki i kamizelka. ROzmiar 68
Zobacz załącznik 489073
i drugie, zimowe za 40zł rozmiar 62 - ocieplane: spodenki, kurteczka i czapka + koszula, krawatka, kamizelka i butki (10cm)
Zobacz załącznik 489074Zobacz załącznik 489075
+ koszty wysyłki
Agnieszka77
Fanka BB :)
Na mnie wczoraj Nadia wymusila krzykiem i placzem kupno balerin w h&m - zupelnie niepotrzebnych Po prostu jak zaczela przymierzac buty-sama to juz nie chciala zdjac byly krzyki i lzy ale butow nie zdjela a swoje w ktorych byla wyrzucila w kat O dziwo umie chodzic w balerinach Takim to sposobem moje dziecko wymusza kupno niepotrzebnych butow tyle ze ladnie wygladaja na stopceJezeli chodzi o zabawki moze przejsc obojetnie ale obok butow- nie ma mowy ;-)
reklama