reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Just swietne te crocsy:tak:

u nas tez japonki nie zostaly zaakceptowane na poczatku lata,ale kupilam na drugi rok i mala popinkala w nich po domu z zadowoleniem:happy:

Bali, te czarne ładniejsze, ale nie było naszego rozmiaru, a nie chciało mi się już szkuać po sklepach... Ja z kolei musiałam pooddawać japonki z Nexta, bo też był veto.

Czy ktoras majowowa dziewczynka nosi buciki 24? Mamy do sprzedania fioletowe buty po młodej firmy Kornecki stan bardzo dobry minus za używanie;)
pomyliłam się to jest jednak rozmiar 23 a wzór taki tyle że fioletowe
PÓŁBUTY DZIECIĘCE KORNECKI | Buty Dziecięce \ Rozmiary do 25 Dziecięce \ Rozmiary do 30 | Sklep Internetowy Buty Raj Eleganckie obuwie w super cenach Buty Damskie Męskie Młodzieżowe Dziecięce Czółenka Tanie buty Modne buty

Dziewczyny przymierzalyscie zimowe kurtki dzieciakom te z zeszlej zimy? bo u nas chyba zostana te zeszloroczne no chyba ze mloda urosnie;)szybko w ciagu tych 3mc

reklama
Do góry