reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Just swietne te crocsy:tak:

u nas tez japonki nie zostaly zaakceptowane na poczatku lata,ale kupilam na drugi rok i mala popinkala w nich po domu z zadowoleniem:happy:

Bali, te czarne ładniejsze, ale nie było naszego rozmiaru, a nie chciało mi się już szkuać po sklepach... Ja z kolei musiałam pooddawać japonki z Nexta, bo też był veto.

Czy ktoras majowowa dziewczynka nosi buciki 24? Mamy do sprzedania fioletowe buty po młodej firmy Kornecki stan bardzo dobry minus za używanie;)
pomyliłam się to jest jednak rozmiar 23 a wzór taki tyle że fioletowe
PÓŁBUTY DZIECIĘCE KORNECKI | Buty Dziecięce \ Rozmiary do 25 Dziecięce \ Rozmiary do 30 | Sklep Internetowy Buty Raj Eleganckie obuwie w super cenach Buty Damskie Męskie Młodzieżowe Dziecięce Czółenka Tanie buty Modne buty

Dziewczyny przymierzalyscie zimowe kurtki dzieciakom te z zeszlej zimy? bo u nas chyba zostana te zeszloroczne no chyba ze mloda urosnie;)szybko w ciagu tych 3mc

reklama
Do góry