reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
elwi fajna ta kreda,u mnie obi nie ma:-(

bali fajnei ze jzu Leona obkupilas:)

ja bylam w piatek w hm i szalu nie bylo,kilka rzeczy kuopilam Wiktorkowi ,Oli nic bo po pierwsze jest w pzrejsciowej rozmiarowce a po drugie od rozmiaru 92 mniej rzeczy mi sie podoba

za to sobie kupilam spodenki w dzieciecej rozmirowce:-Dizamiast stowki dalam 40 zl:-)

spojzralam wczora(dezis w nocy) na te turkusowa kurtke ale nei bylo rozmiaru:-(i jeszce plaszczyk granatowy byl afjny ale tez niet:no:
gatki super:)
MUSZE koniecznei jechac na zakupy:tak:

Malina powiewdz mi zcy Tosia am plaszcyk z hm ?jesli tak to ajki rozmiar?

.....właśnie! Ja też weszłam z nastawieniem przedzierania się przez liczne Malinowe linki... a tu... 3 rzeczy?? Śłownie TRZY?? No naprawdę Malina, shame on you!!:-p

Ja miałam dzisiaj wrażenie, że jest ogólnie duży wybór i z dziewczęcych ubranek i z chłopięcych. Strona internetowa się nie umywa.

Ja miałam dzisiaj wrażenie, że jest ogólnie duży wybór i z dziewczęcych ubranek i z chłopięcych. Strona internetowa się nie umywa.
moze i stronka sie ie umywa, ale dobry rydz niz nic - w moim przypadku, gdy mam do najblizszej zary wiecej, jak 100 km :-)

A swoja droga,dostalamwczoraj maila z zary, ze przesylka do mnie jedzie z madrytu i dostarczenie 3.07 :-)

Malina,afi jak z rozmiarami w stradivariusie? Bo dorzucilam wczoraj sobie kilka bluzek, sweter i spodnice do koszyka r. s , mialamzamawiac i sie wstrzymalam, bo nie wiem, ak tam rozmiarowka,niby jest tabela rozmiarow,ale cos mnie nie przekonuje...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, no ja tylko wrzuciłam linki do zakupów Tochowych, swoich nieeeeee...sorrryyyy..
zdecydowanie wybór na stronie jest mocno ograniczony w porównaniu do sklepu
aga - w stradivariusie powinnaś mieć rozmiar s, a spodnie r. 34 albo i 32 (tak mi się wydaje)

reklama
Do góry