reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Oleska ale super te puzzle,zaraz mame do biedronki pogonie:happy2:

Just ja japonki oddalam,byly cudne,ale Nicky nawet nie myslala sobie dac ich zalozyc:baffled:
co do zamawiania i oddawania to musialabys moje zamowienia z nexta widziec.zamawiam w kilku rozmiarach i zazwyczaj wiekszosc oddaje:-D

Wonka, przez chwile zastanawiałam się, dlaczego, wyrodna córko, mamę będziesz gonić, zamiast iść sama:-D

No ja też zamówiłam japonki w kilku rozmiarach i oddam wszystkie... niestety, zrobiłam drugie podejście i widzę, że nic z tego nie będzie......

reklama
W Biedronce są zarąbiste puzzle Elefun. Ciuchcia z cyferkami i druga wersja z literkami. 196 cm!!! długa. Cyfry od 1 do 20 + dodatkowe wagony. Z liter cały alfabet + dodatkowe wagony.
Zrobione ze sklejki. Cena 14,90. Kupiłam dzieciakom obie wersje, tzn cyfry dla Jaśka, bo dla Jagody to już pikuś, ale dla niej literki, bo są teraz na topie.

:szok::szok::szok: na allegro są po 31zł!!!
DREWNIANE PUZZLE ELEFUN LITERKI ALFABET POCIĄG ok2 (2291738268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja dzis byłam w Stonce i nie było takich puzzli ;/

Czy któraś mama chłopca (która ma daleko do HΜ-)) potrzebuje może T-shirtu z długim rękawem, z bardzo fajnej bawełny? H&M, rozmiar 86/92- Franio dostał na święta od mojej mamy, a my juz taki mamy i go nosi...... cena z metki 29 pln + 5 pln przesyłka.
bluzka3.pngbluzka4.png

Wiolan, jadę jutro do lidla po te spodenki, może chcesz te haftowane?
LIDL Polska - lidl.pl

Estragon dziś się powinnam wyrobić ze zdjęciami

bali, oczywiscie ze sie pisze, ale w rozmiarze 92.. jakby byly w pionowe motylki (na zdjeciu po prawej stronie)... to chetnie... jak nie to te drugie...
ja dzisiaj kupilam te puzzle u nas w stonce, ale u nas z literkami tylko byly... albo ja slepa jestem...

tysia, one sa na pewno wszedzie, ale moze w tej twojej malo dowiezli, a oferta juz jakis czas jest i wykupione...

Mamy puzzle ciuchcie z biedronki :-)
kolezanka nam kupila, wieczorem odbieramy :-)

Aureolcia jak tam w lidlu? kupilas cos ciekawego?

reklama
Ja kupiłam dziś Mai koszulki, wzięłam rozmiar 98/104 i są tylko trochę za długie :) Chciałam też te jeansy, ale na żywo są jakieś średnie moim zdaniem więc w końcu nie kupiłam.

Do góry