reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Oleska ale super te puzzle,zaraz mame do biedronki pogonie:happy2:

Just ja japonki oddalam,byly cudne,ale Nicky nawet nie myslala sobie dac ich zalozyc:baffled:
co do zamawiania i oddawania to musialabys moje zamowienia z nexta widziec.zamawiam w kilku rozmiarach i zazwyczaj wiekszosc oddaje:-D

Wonka, przez chwile zastanawiałam się, dlaczego, wyrodna córko, mamę będziesz gonić, zamiast iść sama:-D

No ja też zamówiłam japonki w kilku rozmiarach i oddam wszystkie... niestety, zrobiłam drugie podejście i widzę, że nic z tego nie będzie......

reklama
W Biedronce są zarąbiste puzzle Elefun. Ciuchcia z cyferkami i druga wersja z literkami. 196 cm!!! długa. Cyfry od 1 do 20 + dodatkowe wagony. Z liter cały alfabet + dodatkowe wagony.
Zrobione ze sklejki. Cena 14,90. Kupiłam dzieciakom obie wersje, tzn cyfry dla Jaśka, bo dla Jagody to już pikuś, ale dla niej literki, bo są teraz na topie.

:szok::szok::szok: na allegro są po 31zł!!!
DREWNIANE PUZZLE ELEFUN LITERKI ALFABET POCIĄG ok2 (2291738268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja dzis byłam w Stonce i nie było takich puzzli ;/

Czy któraś mama chłopca (która ma daleko do HΜ-)) potrzebuje może T-shirtu z długim rękawem, z bardzo fajnej bawełny? H&M, rozmiar 86/92- Franio dostał na święta od mojej mamy, a my juz taki mamy i go nosi...... cena z metki 29 pln + 5 pln przesyłka.
bluzka3.pngbluzka4.png

Wiolan, jadę jutro do lidla po te spodenki, może chcesz te haftowane?
LIDL Polska - lidl.pl

Estragon dziś się powinnam wyrobić ze zdjęciami

bali, oczywiscie ze sie pisze, ale w rozmiarze 92.. jakby byly w pionowe motylki (na zdjeciu po prawej stronie)... to chetnie... jak nie to te drugie...
ja dzisiaj kupilam te puzzle u nas w stonce, ale u nas z literkami tylko byly... albo ja slepa jestem...

tysia, one sa na pewno wszedzie, ale moze w tej twojej malo dowiezli, a oferta juz jakis czas jest i wykupione...

Mamy puzzle ciuchcie z biedronki :-)
kolezanka nam kupila, wieczorem odbieramy :-)

Aureolcia jak tam w lidlu? kupilas cos ciekawego?

reklama
Ja kupiłam dziś Mai koszulki, wzięłam rozmiar 98/104 i są tylko trochę za długie :) Chciałam też te jeansy, ale na żywo są jakieś średnie moim zdaniem więc w końcu nie kupiłam.

Do góry