reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
agulam piszesz pewnie o tej sukience, o której ja kiedyś pisałam? Ja mierzyłam L i poza tym, że prawie pękła mi na cycach i nie mogłam jej zdjąć:baffled:, to właśnie fajnie wyglądała. Żałuję bardzo, że nie ma większych rozmiarów albo że ja nie mam mniejszych piersi:crazy:

Aga ta raptem 3 rzeczy:sorry: sukienka Oli,spodnie i marynarka Wiktorka

Agulam, nie, kieckę ma dostać w maju... ale młoda to taki wieszak, 43 kg i 163 cm, więc wszystko dobrze na niej leży:sorry:

Co do bucików, to mi się podobają i jedne i drugie i też miałabym dylemat, bo białe są bardziej wizytowe, a turkusowe mogą być na codzień...
na razie trymam te kiecke bo moze zaloze albo siosstra,tak to ok tylko jakby sie wbiodrach podnosi do gory/marszczy sie ,no i jest krotka a bede na pewno sie schylala do dzieci:-D
z bucikami bede miala dylemat ale 2 nie zostawie bo sporo kosztuja:no:

Estragon
tak to ta kiecka,ja kupilam w mohito r 34 a tej czarnej 'm' wiec rozmiarowka inniejsza;-)ale fakt ciasno mi schodzi mimo ze mam male cycki:-D

dzewczyny te kupony z hm tosobie drukujecie czy macie ze sklepu?

dziewczyny Wy latacie po h&m i chyba zapomniałyście o mnie :-( bo ja pisałam że jak któraś będzie to żeby luknęła na spodnie dla mojego Filipa bo tu w UK chyba wsio wyprzedane ...
jakby któraś jeszcze odwiedziła przypadkiem to plis dajcie znać ;-)

Wiolan wow przyszalalas :-) moj jednak kase dopiero po weekendzie dostanie:baffled: nie wiem kiedy dokladnie wiec nie wiem czy zdaze jeszcze kupon wykorzystac ;-)

Estragon pingwinki i malpki fajne :-) u nas nadal kroluje posciel z bobem ;-)

martina ja dzisiaj specjalnie patrzylam za tymi spodniami dla Fifiego.. niestety w naszym nie było, przykro mi bardzo....

aga, ten kupon wazny do 6 kwietnia..

estragon, ja bym małpki wziela... dla chlopca....

Ostatnia edycja:

Pościel cuuuudna!!!!

Ja dzisiaj też byłam w H&Mie.. z kuponem.... i znowu nie było ani nic z tego, co chciała Wiolan (koszule tylko na 104 i tylko niebieskie, bluzka z kokardą też tylko w dużym rozmiarze...), ani tych spodni w odpowiednich rozmiarach właśnie...

Ja kupiłam Franiowi piżamkę,
spodenki i bluzkę z filtrami UV na plażę: Product Detail | H&M GB, Product Detail | H&M GB,
polo w kolorowe paski: Product Detail | H&M PL,
szare spodenki Product Detail | H&M PL,
szalik: Product Detail | H&M GB
.........no iten kardigan......Product Detail | H&M GB:sorry::sorry: I to jest generalnie niezła psychoza, bo bez tego kuponu pewnie NIC bym nie kupiła....:dry:

reklama
Do góry