reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

biere, biere.. a w zamian mam za te kwote łatek nakupowac czy lepiej dac ci kaske?? bo chyba jakos w okolicach wroclawia bedziemy moze niedlugo przelatywac... (ha ha.. znając mojego meza to postaramy sie wylądować jak kapitan Wrona...)

a więc ;-) potrzebuję 1 małą naszywkę, bo dziurkę mamy w seledynowej bluzeczce, także zadanie specjalne dla Ciebie - dopasować coś kolorystycznie
i 3 pary łat na kolana, i tu bym widziała klasyczne skórzane albo grube sztruksowe, bo te bajkowe to się pomechacą

reklama
kostiumy na dziewczynki widziałam przesliczne,szczególnie w groszki mi się podobały i z myszką minnie,ale były też fajne w kolorach neonowych.Jak coś masz upatrzonego,daj znać.
Dla siebie kupiłam marynarkę turkusową,po rabacie z Nadii rzeczami (przy drugim podejściu zakupowym:-p)wyniosła mnie 20 zł
hmprod

zarąbisty ten kolorek

Oj dziewczyny, przestancie pisac o zniżkach w HM bo jak siebie znam skonczy sie tym ze w najblizsza sobote z racji bytnosci w okolicach HM-u znowu kase tam zostawie ;/

reklama
Do góry