reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
wczoraj dotarły do nas kurierem buty z baty :-) rozmiar 25, cena 49,90zł + 10zł za dostawę, cena wyjściowa 119zł :-)

pokaż jakie :-)
i jaką masz dlugość wkładki wew?
przejrzałam ich ofertę ale na sandałki, ty skórzane kupiłaś w tej cenie?

Ostatnia edycja:
....mówisz o tych kapelusikach z kwiatkami za 36?? A ile byś za nią zapłaciła max?

ostatnio kupiłam agusi w zwykłej pasmanterii fajna czpke za 12 zł. chyba dlatego jakos drogo mi sie to wydaje....

Przypominam że ja dziergać UMIĘ;-) Dla Majówek specjalne promocje - do każdego zamówienia dokładam drobiazg od siebie:-)

a no własnie.....wiesz kiedy sie przypomnieć ;) potrzebuję czerwonej czapki ;) znajde wzór to ci wrzuce.

szalejecie z zakupami;-)no ale nic dziwnego,wiosna idzie:-)

ja tez bylam na zakupach i kuplam w hm za 250 zl a nie wiedzialam o kuponie:wściekła/y::no:,chyba oddam i kupie jeszcze raz;-)

kupilam Oli sukienke w hm ale niemoge jej znależć na stronce:-(

a w zarze wzielam jej buciki
balerinki skóra - Buty - Niemowle dziewczynka (3-36 miesięcy) - Dzieci - ZARA Poland

itakie

BALERINKI SKÓRA SPRZĄCZKA - Buty - Niemowle dziewczynka (3-36 miesięcy) - Dzieci - ZARA Poland

chyba zdecyduje sie na te jasne:sorry:poczekam jak mi pzryjda te turkusowe bo na zywo ich nie widzialam

edit:jeszcze mi sie cos przypomnialo...Just dawalas juz siostrze te czarna sukienke z zary na urodziny,mierzyla ja?bo ja ja kupilam i srednio sie uklada:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Agulam, nie, kieckę ma dostać w maju... ale młoda to taki wieszak, 43 kg i 163 cm, więc wszystko dobrze na niej leży:sorry:

Co do bucików, to mi się podobają i jedne i drugie i też miałabym dylemat, bo białe są bardziej wizytowe, a turkusowe mogą być na codzień...

Do góry