reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Julita, buty w 2 innych wariantach kolorystycznych, dla dziewczynki:)

puma-game-point-351480-03-isikli-ayakabi-21-mb93760_1458282_r1.jpg

images
just me
fajne tylko cena pewnie powala na łopatki;)

reklama
no to justme ma lepszą ofertę ;-) ale ogólnie rzecz biorąc w Polsce w porównaniu z UK są drogie adidasy firmowe...nawet lepiej by się opłacało kupić tutaj i wysłać do Polski:tak:

----------------

no i znów mnie pokusiło:zawstydzona/y:... ale jak tu się nie skusić jak na stronie nexta 50% zniżki :tak:Niestety dużo rzeczy już jest niedostępnych, ale zamówiłam zestaw piżamek, skarpetki i spodnie :-) minusem jest czas oczekiwania, bo nawet do 6 tygodni, ale co tam wsio w takim rozmiarze że Filip nie zdąży przez ten czas wyrosnąć :-)

Ostatnia edycja:
Aniu, ja wezmę te sztruksy.. one chyba nie są typowo chlopiece?? teraz mamy podobne cos wlasnie na 80... chyba ze sa jakies aplikacje wskazujące ze to dla chlopca typowo...
Wiolan one nic chłopięcego nie mają, ale też nic dziewczęcego,
pomierzyłam i długość nogawki od kroku to 30 cm, a po zewnętrznej cała długość to 47 cm,

Wiolan one nic chłopięcego nie mają, ale też nic dziewczęcego,
pomierzyłam i długość nogawki od kroku to 30 cm, a po zewnętrznej cała długość to 47 cm,

biere, biere.. a w zamian mam za te kwote łatek nakupowac czy lepiej dac ci kaske?? bo chyba jakos w okolicach wroclawia bedziemy moze niedlugo przelatywac... (ha ha.. znając mojego meza to postaramy sie wylądować jak kapitan Wrona...)

reklama
Julita dokładnie tak jak napisała Just:tak:Musisz mieć ciuszki dziecięce za min. 100 zł i automatycznie dostajesz 30% rabat na wszystko;-)

Do góry