reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
pisałyście o balerinach to ja się swoimi pochwale są mega wygodne:)
34o4u21.jpg

tenisówy bierzemy te Product Detail | H&M PL
i te gacie Product Detail | H&M PL

ale spodni to ja nie mogę znaleźć

dla mnie bomba i gacie i tenisówy - takie miniaturki sweet dla dużych facetów

tenisówki superaśne

a mnie podoba się
Product Detail | H&M PL
i bluzeczka
Product Detail | H&M PL

i ta sukienka- może na urodziny małej kupie:tak: bardzo mi się podoba
Product Detail | H&M PL

Julita - ta pierwsza kiecka fajna, choć mnie podoba się żółta w kwiaty i różowa w czerwone róże (i tę Tośce kupiłam) a ta kieca druga jest absolutnie cudna

co do bucikow z h&m to Oli rozmiarowka nei pasuje :-(kupilam balerinki 23 nr i za duze,nie wiem zcy oddac czy do lata nozka urosnie

otakie Product Detail | H&M PL

śliczniutkie, a jaki rozmiar teraz nosicie???

dziewczyny proszę o opinie:)

Uploaded with ImageShack.us
Julita - well, przyznam szczerze, że faaardzo fajnie w im wyglądasz - bardzo kobieco!!!

Julita - ta pierwsza kiecka fajna, choć mnie podoba się żółta w kwiaty i różowa w czerwone róże (i tę Tośce kupiłam) a ta kieca druga jest absolutnie cudna

śliczniutkie, a jaki rozmiar teraz nosicie???

Julita - well, przyznam szczerze, że faaardzo fajnie w im wyglądasz - bardzo kobieco!!!
:-)
:):)
za jakiś czas poproszę cię żebyś mi kupiła bo jak już wiesz to takich sklepów nie mam dostępu.;)
tylko nie wiem jaki rozmiar chyba 98

julita - płaszczyk bardzo fajny chociaż nie mój klimat ale czy rękawy nie są za krótkie ?

laski normalnie dobijacie mnie z tymi zakupami ;-)
cudowne to wszystko !!!

reklama
julita - płaszczyk bardzo fajny chociaż nie mój klimat ale czy rękawy nie są za krótkie ?
laski normalnie dobijacie mnie z tymi zakupami ;-)
cudowne to wszystko !!!
jeśli bym kupowała to rozmiar 38 bo ten na zdjęciu to 36 i właśnie chyba zbyt opięty i rękawki za krótkie

Do góry