reklama
Justme nie widze foto kurtki
Obie pary sa w tym samym rozmiarze, kupilam 2 pary bo jedne beda na podworko a drugie na wyjscia :-) Do miasta, czy bardziej do ludzi ;-) bo moje dziecko to typowy brudasek, wiec koniecznie musi miec 2 pary :-)
poza tym licze, ze na jesien tez ten sam rozmiar bedzie nosil :-) wiec odejdzie mi wydatek![]()
Jakieś g***o z tymi linkami... grrrrrrr....
Gdyby kogoś to bardzo interesowało;-) To trzeba wejść na Halens.pl, potem dziecko> moda dla niemowlaków> chłopiec> kurtki i kombinezony> i tam jest taka granatowa w krokodyle
Ostatnia edycja:
estragon
mamusia synusia:P
Phi, i kto to pytaAga, podobają mi się szczególnie te z pierwszego linkaSkoro kwestia ceny została wyjaśniona;-) to zapytam jeszcze czemu zdecydowałaś się na dwie pary bucików na podobną porę roku? Chyba że są w róóżnych rozmiarach?

sorry mam dziś jakiś dziki humor.
Phi, i kto to pyta
sorry mam dziś jakiś dziki humor.
No w sumie;-)

corina
Fanka BB :)
dziewczyny bardzo proszę o radę w sprawie łóżka dla małej. jest tak dużo wymiarów że zgłupiałam. czym Wy się kierowałyście przy wyborze? czy tylko tym czy się aby zmieści w pokoju? ja planuje wziąść 80x160, ale zastanawiam się może wsiąść nieco szersze (90cm) i dłuższe (180cm) chodzi o to żeby za parę lat znowu nie wydawać aż tyle kasy (teraz policzyłam że ok 800-900zł to będzie) choć na takim 160cm to raczej długo pośpi.
myślę o takim najprostszym Łóżko dla dziecka "Paweł" 70x160 Sosna Spokojny Sen plus materac lateksowy hevea bo czytałam że bardzo dobre są.
myślę o takim najprostszym Łóżko dla dziecka "Paweł" 70x160 Sosna Spokojny Sen plus materac lateksowy hevea bo czytałam że bardzo dobre są.
malina29
Mama debiutująca
Poważnie...jeju, przez matki zakupoholizm Tocha zawsze w 2 pary minimum uposażona, ale to ja jestem nienormalna, nie TY!!!No w sumie;-)Chociaż półbuty ZAWSZE mieliśmy jedne
![]()
Co do nexta - kurteczki dla chłopaków są super, a dla małych dam nic mi się nie widzi..
I mamy problem - bo właśnie dziś Tocha oświadczyła, że nic co ma w zasobach własnych ubraniowych jej się nie widzi (w sensie kurtki) i rzuciła mi wymowne spojrzenie- poważnie! wycągiąnęła wszystkie swoje kurtki, poprzymierzała i przy KAŻDEJ robiła minę pełną obrzydzenia i kwitowała.."taaa??? NIEEE!!! po czym kazała se w te pędy zdejmować jakby ją parzyła...normalnie jakiś cudak mi się trafił!!!
A nawet nie wspomnę jakie cyrki odwalała, gdy matka zakładała jej nowe nowiuteńkie buciki z ecco...serce mi złamała normalnie!!!
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
już widzę to jej boskie spojrzenieI mamy problem - bo właśnie dziś Tocha oświadczyła, że nic co ma w zasobach własnych ubraniowych jej się nie widzi (w sensie kurtki) i rzuciła mi wymowne spojrzenie- poważnie! wycągiąnęła wszystkie swoje kurtki, poprzymierzała i przy KAŻDEJ robiła minę pełną obrzydzenia i kwitowała.."taaa??? NIEEE!!! po czym kazała se w te pędy zdejmować jakby ją parzyła...normalnie jakiś cudak mi się trafił!!!
A nawet nie wspomnę jakie cyrki odwalała, gdy matka zakładała jej nowe nowiuteńkie buciki z ecco...serce mi złamała normalnie!!!
no mamusi teraz musisz liczyć się ze zdaniem córy w kwestii stroju;P
Poważnie...jeju, przez matki zakupoholizm Tocha zawsze w 2 pary minimum uposażona, ale to ja jestem nienormalna, nie TY!!!
Hahaha, bez obaw, ja też nie jestem do końca normalna, ale CZASAMI STARAM SIĘ być rozsądna

już widzę to jej boskie spojrzenie![]()
Ja też widzę:-) spod tej ślicznej blond grzywki

reklama