reklama
malina29
Mama debiutująca
Alis - you welcome :-)
agnieszka - dzięki za cynk o ecco - wczoraj byłam i zanabyłam takie
PROMOCJA! -20% FIOLETOWE BUCIKI ECCO MIMIC r. 23 (2171296313) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
trochę jeszcze się zastanawiam, czy nie odmienić na wersję z rzepami:
ECCO MIMIC / R.21 / WARTO - 30% (2147582085) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub taką:
ECCO MIMIC trzewiki R 21 (2111547002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
które fajniejsze?
agnieszka - dzięki za cynk o ecco - wczoraj byłam i zanabyłam takie
PROMOCJA! -20% FIOLETOWE BUCIKI ECCO MIMIC r. 23 (2171296313) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
trochę jeszcze się zastanawiam, czy nie odmienić na wersję z rzepami:
ECCO MIMIC / R.21 / WARTO - 30% (2147582085) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub taką:
ECCO MIMIC trzewiki R 21 (2111547002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
które fajniejsze?
agulam
Fanka BB :)
malina tablica bardzo fajna,a co do butow mam takie samo zdanie co Just,wybralabym praktyczniejsze czyli rzepy
jaki rozmiar wzielas?
Aga jakie masz kaloszki dla Tomka?kolezanka mowila mi o fajnych ,lekkich ale nie pamietala firmy,a Ty ostatnio wspominalas cos o lekkich kaloszkach

jaki rozmiar wzielas?
Aga jakie masz kaloszki dla Tomka?kolezanka mowila mi o fajnych ,lekkich ale nie pamietala firmy,a Ty ostatnio wspominalas cos o lekkich kaloszkach
reklama