reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

..lenkaa a ty nie masz INGLESINY?????

mam inglesinę, ale pisałam ogólnie o tym patencie, że powinien działać w każdym wózku, z resztą już to dokładnie opisałaś sama :tak:

Dziewczyny co mogę kupić trzylatce na urodziny? Kompletnie nie mam pojęcia :no:
I chyba już kiedyś o to samo pytałam :-(

Znalazłam stare posty :tak: ale dalej nie wiem co kupić :-D Może dam gift card to se sami kupią co potrzebują? I do tego jakiś drobiazg? Tylko na ile załadować?

zawsze może być jakiś fajny zestwa ciastoliny, 3 latki to już cuda z tym robią, zwłaszcza dziewczynkom pasuje, a tego nigdy za wiele, bo się zużywa

reklama
W carrefourze widzialam, ale dupa nie kupilam:angry:
tez bym sie w k u r ...:no:

edziook niedawno bylam na ur 3latki i poszlam na latwizne bo kupilam ubranko,bo ta moja 3 latka ma wszystko i nic jej nie interesuje oprocz prawdziwych kosmetykow bo jej mama jest sie tym zajmuje...

moja siostzrenica jak miala 3 lata to miala juz swojemale marzenia ... marzyla o Barbie z rowerem z tego co pamietam.
Moze ktos stwierdzi,ze na Barbie za wczesnie ale moim zdaniem juz sie dziewczynki interesuaja Barbi w tym wieku.

reklama
Do góry