reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Chciałam jeszcze dodać,ale zapewne już wiecie;-) Wczoraj byłam też w zarce,kupowałam Julce koszulki i pani przy kasie powiedziała mi,że o 7 marca będzie dostępna zara online (w Polsce).Dla mnie bomba:-)

Malina Kubuś nie zainteresował się tą tablicą, widzieliśmy ją w salonie telefonów. Ale Tosia może być inna.

Dziewczyny, ogłaszam aukcję tylko dla Was!

Do nabycia chustka na szyję dla dziecka, z cudownie delikatnej włóczki, cieplutka i mięciutka.

Wielkość około 75x 45 x 45 cm, Kubuś jest zachwycony :D Chustka jest trójkolorowa: biały, pudrowy róż i pastelowy błękit

Cena wywoławcza 25zł, aukcja potrwa do czwartku;-)

I najważniejsze - cały zysk pójdzie na konto Krystianka Komi

Podoba Wam się ten pomysł? Zapraszam!

061.jpg064.jpg065.jpg

Chciałam jeszcze dodać,ale zapewne już wiecie;-) Wczoraj byłam też w zarce,kupowałam Julce koszulki i pani przy kasie powiedziała mi,że o 7 marca będzie dostępna zara online (w Polsce).Dla mnie bomba:-)

Nie wiedziałam- super informacja, bo czasami ciężko trafić na taki rozmiar, jaki się chce, a łatwiej kliknąć niż jeździć na drugi koniec Wawy:tak: Ciekawe czy nie będą się im wieszały serwery przy wyprzedażach:-D

a wpadłam na pomysł nowego gadżetu dla Tochy - co myślicie o tablicy magnetyczno-kredowej np. cuś takiego???

Fajne!:tak:

Julia - jak chcesz to mogę Ci kupić - dziś się przejadę do portu
malina dzieki ale za późno przeczytałam, w dodatku wstyd się przyznać ale trochę pofolgowałam i kasy brak:(

a napiszcie ile ma cm wkładka w tych bucikach nr 24?

i pytanie jeszcze sprzedaje sweterki po małej jeden z rekids rozm 92 drugi z zary rozm 98
któraś chętna?

Załączniki

• DSC06528.jpg
    DSC06528.jpg
    55,2 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC06523.jpg
    DSC06523.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 36
reklama
a wpadłam na pomysł nowego gadżetu dla Tochy - co myślicie o tablicy magnetyczno-kredowej
np. cuś takiego???

TABLICA MAGNETYCZNO-KREDOWA- 4 w 1- 2 KOLORY (2119400307) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

my mamy magnetyczną z literkami, cyferkami itp. Mała na tablicy przyczepia sobie magnesiki, ale oprócz tego: na tablicy maluje flamastrami, przykleja na niej naklejki, kilka razy rozsmarowała jedzenie (kanapka z dźemem ;/ i raz Nutella). Natomist magnesiki - z upodobaniem wysypuje je z hukiem na srodek pokoju (ekstra sie rozsypuja po katach i fajnie hałasują ;/), przykleja je na lodówce i gotuje z nich zupe w garnkach moich ;)

Do góry