reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja właśnie chciałam taką na codzień, tzn np. do żłoba, bo bardziej "od święta" mamy białą z Zary. A marynarka super, tylko Franio jako blondyn wyglądałby mega blado. Simonek na pewno będzie wymiatał:tak:

Edit: jesli coś w stylu marynarki, to to mi się też podoba, chociaż mam wrażenie, że na żywo ten granat jest ciut sprany: http://www.hm.com/ie/product/98311?article=98311-A

Ostatnia edycja:
reklama
Fajny :tak: tylko Simon ma coś podobnego w brązie . Pewnie znów wejdę do H&M i spędzę tam godzinę bo się nie będę mogła zdecydować :sorry:

Cieszę się że nie tylko ja tak mam :-D Bo czasami jak tam jestem to mam wrażenie że ludzie patrzą się na mnie jak na idiotkę kiedy co chwilę coś biorę z wieszaka a za chilę odkładam i idę dalej a później wracam i znów to biorę i idę po coś innego a później znów odkładam :sorry:
Najchętniej wzięła bym wszystkiego po jednym :-D

Kurde fajne te kurtki/ marynarki z H&M u..
a ja dopiero przy wyprzedazach bede mogla poszalec :dry: Choc wtedy juz niczego ciekawego nie bedzie :no:

reklama
Do góry