słoiczki,, herbatka- zwykle jedna na mies, jogurty, owoce, kremy, żel do kapieli, balsam do ciala, witaminki, probiotyki, tran- raz na 3 mies. .
no tak... ja tego nie kupuje wiec zapewne tutaj sa koszty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
słoiczki,, herbatka- zwykle jedna na mies, jogurty, owoce, kremy, żel do kapieli, balsam do ciala, witaminki, probiotyki, tran- raz na 3 mies. .
Czasem tak robię, ale nie lubię gotować w tym domu.estragon a nie próbowalas ugotować karolkowi np jakies zupy z miesem? szybko sie robi i np mialabys na 2 dni a koszt o wiele mniejszy niz sloiczki
aureolcia- pytalas o ochraniacz na przednie siedzenie, zeby nie brudzic nozkami oparcia?
To ja jestem odmiennego zdania, pewnie dlatego, że mam biedronę pod nosem i sklep w bramieto prawda, trzeba miec czas ale i też sklepy "pod nosem".. bo jak trzeba dojechać do jakiegokolwiek skllepu 10 km, to niestety tu jeszcze wchodza koszty paliwa i wtedy zakupy trzeba jednak zaplanowac tak aby jak najrzadziej jednak jezdzic.....
No my zaczęliśmy:/ Od października mamy założony zeszyt, w którym zapisuję sumy wszystkich paragonów. Na koniec miesiąca zliczam. Próbujemy ograniczać wydatki, ale ciężko nam to idzieJeju, podziwiam cię! Ja nawet rachunków ze sklepu nie zabieram.