reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
JustMe, zadziobista ta kurtka!!!!
Afi, dla mnie ta barierka trochę lipna Zwykła barierka przyłóżkowa jest dłuższa i mam wrażenie stabilniejsza. Poszukaj dobrze, może znajdziesz w końcu dobre łóżko.
Afi, dla mnie ta barierka trochę lipna Zwykła barierka przyłóżkowa jest dłuższa i mam wrażenie stabilniejsza. Poszukaj dobrze, może znajdziesz w końcu dobre łóżko.
estragon
mamusia synusia:P
JustMe super kurteczka
Tutaj macie podane aktualne ceny:
Coats and Jackets - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
Tutaj macie podane aktualne ceny:
Coats and Jackets - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
wiolan
PODWÓJNA MAMA
justme: jakbys te bluzeczki widziala, we wszystkich odmianach kolorystycznych: HELLO KITTY T-SHIRT - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland to wez wszystkie odmiany kolorystyczne
i na przyklad takie:
T-SHIRT WITH FLORAL NECKLINE - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
T-SHIRT WITH VELVET APPLIQUÉ BAND - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
CAKE T-SHIRT - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
T-SHIRT WITH DOLLS AND ANIMALS - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
STRIPED T-SHIRT WITH BOW - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
DOG WITH CROWN T-SHIRT - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
PETAL APPLIQUÉ T-SHIRT - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
COMBINED DOUBLE DRESS - Dresses - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
FLORAL PRINT SHIRT - Shirt - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
nie wiem czy w ogóle cos z tego jest.. jak nie ma to wybierz cos pasujace ze sobą....
i na przyklad takie:
T-SHIRT WITH FLORAL NECKLINE - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
T-SHIRT WITH VELVET APPLIQUÉ BAND - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
CAKE T-SHIRT - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
T-SHIRT WITH DOLLS AND ANIMALS - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
STRIPED T-SHIRT WITH BOW - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
DOG WITH CROWN T-SHIRT - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
PETAL APPLIQUÉ T-SHIRT - T-shirts - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
COMBINED DOUBLE DRESS - Dresses - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
FLORAL PRINT SHIRT - Shirt - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
nie wiem czy w ogóle cos z tego jest.. jak nie ma to wybierz cos pasujace ze sobą....
JustMe5 oytałamna gównym wczoraj, ale nie dostałam odp. jaki rozmiar wzięłaś tej kurtki? i ile na wyprz. kosztowała?
Tak jak wrzuciła Estragon, przeceniona za 169 na 119, jest super lekka, puchowa i z misiem w środku.
Bluzeczki podobają nam się te same, więc jak tylko będzie coś w rozmiarze 24-36, będe brała
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Bluzeczki podobają nam się te same, więc jak tylko będzie coś w rozmiarze 24-36, będe brała
a kase moge ci wrzucic jak Matka boska pienieżna nawiedzi moją chatę czy potrzebujesz pilnie teraz???
a kase moge ci wrzucic jak Matka boska pienieżna nawiedzi moją chatę czy potrzebujesz pilnie teraz???
Szur. Mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj wyjść chwilę wcześniej z pracy i odwiedzić Zarkę...
reklama