reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ja dzisiaj kupilam malej bardzo fajne puzzle

http://www.marksandspencer.com/First-Puzzle-Play-Learn-Bumper/dp/B003FVZQKA
mialy byc pod choinke,ale dzisiaj juz ukladalysmy wiec pod choinka dalej pusto:baffled:
super te puzelki:tak:

Ja z kolei mam ostatnio masę pomysłów na świąteczne prezenty dla Jacha. Jak wcześniej nie było zupełnie żanych, tak teraz rozpirzyłabym niezłą kasę, ale w porę się opamietałam.
A poza okolicznościowym prezentem, to straasznie spodobały mi się w Smyku figurki zwierzątek - są bardzo realistyczne, ostatnio jak byliśmy, to Jachoo przykleił się ro regału z nimi. Wyszliśmy z łabędziem jako pierwszą figurką do kolekcji (dzień wcześniej karmił łabędzie, dlatego go wybrał) - zaczynamy zbierać ;-) - co miesiąc - jedna, dwie fiurki.
muszezobaczycte figurki,a ile kosztuja?

kurdeee, a u nas w h&m na wyprz tylko dziewczęce albo na starsze dzieci:baffled:
a ja mam wrazenie ze u nas jakies sprzed wiekow wystawili :dry:chociaz te kurtke co bali zakupila widzialam duzy rozmiar

dzień dobry

chciałam się pochwalić tą piękną kurteczką
Zobacz załącznik 416838
i sweterkiem
Zobacz załącznik 416839
i koszulką
Zobacz załącznik 416840
jeszcze taki mamy
Zobacz załącznik 416841
super zakupy

rozmiar 86 planujecie jeszcze na wiosne???? my z 86 juz sie żegnamy, pojedyncze rzeczy juz tylko w tym rozm mam.....:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D my jeszcze 80 na wiosnę planujemy z kurtką, się zobaczy,
a 86 to rękawy mojemu kawaleru wiszą

no, ale my od kilku miesięcy co by się nie działo niezmiennie 11 kg
ja mysle ze Ola spokojnie zalozy wiosna jeszcze 86 tym bardziej z h&m gdzie rozmiarowka spora jest,czas pokaze

agulam figurki są od 15 do 30 zł za sztukę - zależy do wielkości i rodzaju zwierzaka, "najtańsze" ( o ile można mówić, że tanie) są te najmniejsze - tupu ptaszki, a najdroższe słonie, żyrafy itp. Tylko nie wiem jak to będzie z tą naszą kolekcją, bo łabędzia już gdzieś "wcięło" :baffled:

dziś znowu odwiedziłam H&M:), bo w GK takie tłumy, że tam codziennie inny towar:baffled:. Widziałam sweterki Leonowe, ale kurteczki i koszul już niet:no:. A specjalnie po koszule poszedłam:-p

Ja doszłam do wniosku że nie będę bulić kasy na jednorazową akcję z ubieraniem, bo Jachowi żadne większe wyjścia się nie szykują, więc wylicytowałam mu taką koszulinę, co by przy wigilijnym stole jako-tako fason trzymał ;)

st.bernard KOSZULA paseczki prążki 18-23 ŚWIETA (1988410602) - Aukcje internetowe Allegro

a przy okazji trafiłam nam się w ferworze poszukiwań też wiosenna kurteczka z Zary, jakoś nikomu się jeszcze wiosna chyba nie "widzi", bo tylko ja licytowałam

Kurteczka wiosenna Zara 86cm ideał!!! (1987500670) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
estragon prawdę mówiąc to nie mam określonej, ale żeby pasowała do ciemnoszarej spódniczki :tak: w rozm. 92

Do góry