reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja mam pare bluzek z endo...i te z krotkim rekawem to droche oblazly...biala z lwem i lewkonie ..calkiem dzielnie sie trzyma
Mamy tez bluze ale jeszvcze nie noszona wiec nie wiem jaka jakosc..bedzie na wiosne bo to duze 18-24mcy

reklama
bali, ja mam full z endo ubran, dla kacpra i agaty.. z ubrankami dziewczcecymi srednio, ale dla kacpra jestem bardzo zadowolona... teraz u nas tylko endowe bluzki z krotkim i dlugim rekawem beda..... zadne inne... i do tego super miesista mila w dotyku bawelna..

Lenkaa ja kupiłam na 1 urodziny dla Kacperka z tej serii samochód tyle że policyjny...fajny bo przyciąga uwagę dziecka:tak:

u na na mikołaja będą zabawki raczej w przedziale wieku 2 lat...
na gwiazdkę chcę kupić małej ten wózek w zestawie:tak:

Właśnie gdzie ten śnieg!? A pomysł dobry i widać, że dobrze dziecko zabezpieczyli bo o ile ja dobrze widzę to powiewają tam jakieś paski i widać, że nimi jest fotelik przywiązany do sanek. Mogli tylko dziecku oczy bardziej odsłonić i ten pałąk złożyć ;P

:-D ciekawe jak nasze dzieci wyglądałyby teraz w takim foteliku :-p
a śniegu ja tam nie chcę :-p
jest dobrze, tak jak jest :-p
dziś nawet 2 godz na dworze byliśmy :-)

Rany ... nie mam bladego pojecia na pèrezent dla szwagra...nie che skonczyc jak co roku...z profesionalnymi skarpetami narciarskimi lub snowboardowywmi.... w tych poszkukiwaniach patrzcie na co trafilam:

cos dla meza JustMe5
Golfowy Wózek Biurowy

Golf Toaletowy

atu inne genilane pomysly..moze sie skusze na ktorys..zeby nie byly wiecznie te skarpety heheh
Blokada na Butelkę
Powerball 250Hz
Elektroniczny Palmtop Sudoku

a co tego musze to kupic w internecie...bo nie chce zapychac walizek prezentami a przylatujemy na sama wigilie o 13 24 grudnia .-)))...wiec od tygodnia wszystko kupuej online a moj tatta tylko odbiera paczki i ja mowie co moze rozpakowac a co nie

Estragon, dopiero weszłam na wątek zakupowy i zobaczyłam zdjęcia... :zawstydzona/y: Dziękuję ci serdecznie. Płaszcz jest śliczny, jednak dziś wzięłam płaszcz od Agulam. Przymierzałam i był dobry, więc się od razu zdecydowałam. Ale z tego co pamiętam, to Chrupcia pisała, że też potrzebuje.

reklama
afi, estragon - dzięki, ja juz patrzyłam na ten płaszczyk ale on mi nawet pupy nie przykryje, za mały bedzie.

W h&m 30% off na zimowe rzeczy, cały asortyment, 50% na płaszcze i kurtki dla dorosłych.

Do góry