reklama
znalazłam fajnego sprzedawce na allegro, moja koleżanka mu mnóstwo ciuchów dla siebie od tego sprzedawcy i tak oglądam i natknęłam się na dzieciowe ....
te sukieneczki mi sie spodobały
GW2 GAB.B.P.C. WYSTRZAŁOWA SUKIENKA ROZ.80/86 (1917906035) - Aukcje internetowe Allegro
te sukieneczki mi sie spodobały
GW2 GAB.B.P.C. WYSTRZAŁOWA SUKIENKA ROZ.80/86 (1917906035) - Aukcje internetowe Allegro
ja go chcę :-)
zaraz podeślę Ci priv
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
chyba wiolan kupowała sukieneczkidziewczyny ma któraś ubranka z endo? jaka jest ich jakość po praniu?
lenkaa*
Fanka BB :)
dziewczyny u nas już ostaecznie zapadła decyzja odnoście prezentów. Na mikołaja Jacho dostaje autko - karetkę, bo lubi ambulanse:
'Na ratunek Karetka' - Smily Play, 1190 - Samochody - od miesięcy | Linkbaby
a na święta garaż w kółkowicach, bo lubi bawić się resorakami:
FISHER PRICE - GARAŻ W KÓŁKOWICACH REKLAMA KURIER (1965407738) - Aukcje internetowe Allegro
Przestałam kombinować z zabawkami powyżej 18 m. ż, bo widzę, że jego zawsze interesują właśnie te zabawki na poziomie wieku. Tą resztę co oglądałam dostanie w stosownym czasie (oglądałam większoć powyżej 2 lat). I nie będę wymyślać.
'Na ratunek Karetka' - Smily Play, 1190 - Samochody - od miesięcy | Linkbaby
a na święta garaż w kółkowicach, bo lubi bawić się resorakami:
FISHER PRICE - GARAŻ W KÓŁKOWICACH REKLAMA KURIER (1965407738) - Aukcje internetowe Allegro
Przestałam kombinować z zabawkami powyżej 18 m. ż, bo widzę, że jego zawsze interesują właśnie te zabawki na poziomie wieku. Tą resztę co oglądałam dostanie w stosownym czasie (oglądałam większoć powyżej 2 lat). I nie będę wymyślać.
Lenkaa ja mam tak samo z Majką Ona bawi się najlepiej tym co jest dostosowane do jej wieku, dlatego u nas kuchnie, duplo itp. odpadają. Te rzeczy dostanie na 2 urodziny bo teraz jeszcze tego nie ogarnia tak jak powinna więc bezsensu moim zdaniem
lenkaa*
Fanka BB :)
dokładnie!. Po coś te grupy wiekowe są zastosowane dla zabawek i "mądre głowy" już dobrze przećwiczyły, co w poszczególnym wieku dzieci interesuje. Oczywiście są dzieci, które wychodzą poza średnią statystyczną i mają zupełnie inne zainteresowania, ale mój wpasowuje się idealnie w schemat jak dotąd, więc będziemy szli dalej tym tokiem ;-)
dziewczyny ma któraś ubranka z endo? jaka jest ich jakość po praniu?
Franek miał jedną bluzkę i wszystko z nią było OK. Chrupcia i Nataliak, chyba kupowały tam więcej ubranek...
CO do zabawek, to wczoraj byliśmy w SMYKU, żeby Franek własnie "pooglądał" na żywo zabawki i to, co go interesowało, to ten żółw, którego wklejała kiedyś Kurczakowa... tylko mamy już psiaczka uczniaczka i jakoś nie chce mi się dublować...
reklama
bali - koszula z endo lniana po praniu bez zmian ;-) koszulki z rękawem masakrycznie pogniecione, bez prasowania nie założysz. Nie widzę żeby jakoś bardzo się sprały ale mamy od niedawna, często Staś nie nosi bo trochę przyduże jeszcze więc jest jako rezerwa jak wszystko inne "wyjdzie".
W Smyku ostatnio bylismy trzy razy po różne prezenty bo jakoś sie zaproszenia posypały od znajomych. I ... ekhem... Stasia ukochane dwie zabawki - Teletubisie i... kucyk Pony, taki różowy który mówi "mamusiu kocham Cię", "jestem pinki pie".
Takich kucyków Stasio chciałby mieć z pięć bo najlepsza zabawa jest jak gadają wszystkie na raz
zakupiliśmy dzis ikeowską szafkę z kontenerkami na zabawki, stolik, krzesełka i dywan. Jednak odpuścilismy ten piekny z netu na razie. Z naszym kotom nie można ufać
W Smyku ostatnio bylismy trzy razy po różne prezenty bo jakoś sie zaproszenia posypały od znajomych. I ... ekhem... Stasia ukochane dwie zabawki - Teletubisie i... kucyk Pony, taki różowy który mówi "mamusiu kocham Cię", "jestem pinki pie".
Takich kucyków Stasio chciałby mieć z pięć bo najlepsza zabawa jest jak gadają wszystkie na raz
zakupiliśmy dzis ikeowską szafkę z kontenerkami na zabawki, stolik, krzesełka i dywan. Jednak odpuścilismy ten piekny z netu na razie. Z naszym kotom nie można ufać