reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

to jak afi wybierze płaszcz to mogę się podpiąć do tego co zostanie??? Za chwile pójdzie mi suwak w kurtce... Jednak ze Stasiem byłam szczuplejsza.

Kupiliśmy kuchenke w Lidlu dla Młodego (129 pln) Jest ok, bez żadnej elektroniki, 88cm wysoka. Stasiek gotuje na całego, soli, pieprzy, miesza, próbuje... a potem rozrzuca wszystkie 18 elementów po pokoju... I tak 50 razy dziennie

reklama
Kto chce prezenty kupić?

Rękodzieło, kolczyki szydełkowe za 5zł/para
003.JPGDSC08258.jpgDSC08259.jpgDSC08262.jpg

Kolczyki za 10zł/para
DSC08266.jpg

Szydełkowy miniaturowy serwis do herbaty 30zł (specjalne pudełko za 10zł)

034.JPG

Mam też do sprzedania komplet 26 książek Saga "Grzech Pierworodny" Anne-Lise Boge -raz przeczytany, bez śladów zużycia, tylko że otwierany - za stówkę

007 (2).jpg

to jak afi wybierze płaszcz to mogę się podpiąć do tego co zostanie??? Za chwile pójdzie mi suwak w kurtce... Jednak ze Stasiem byłam szczuplejsza.

Kupiliśmy kuchenke w Lidlu dla Młodego (129 pln) Jest ok, bez żadnej elektroniki, 88cm wysoka. Stasiek gotuje na całego, soli, pieprzy, miesza, próbuje... a potem rozrzuca wszystkie 18 elementów po pokoju... I tak 50 razy dziennie

prosze o zdjecie jak to w rzeczywistosci u was wygląda ta kuchenka i wysokosc??? u nas calkowita wysokosc ma 89 cm... i chyba na kolanach agata bedzie gotowac.....

a ja jakas pier...ol...nieta jestem... nie wiem po co moim dzieciom po dwie zabawki pod poduszke????:szok::szok::-D:-D
wnioskuję o ograniczenie mi wolności albo odebranie prawa jazdy....:wściekła/y::-)

afi to jest ten płaszczyk:

1fdyeu.jpg
kf4ilc.jpg

szału ni ma:)... Ma jeszcze dopinany kaptur, ale nie mogę go znaleźc. Jest to rozmiar 42 (nie ciążowy), ja chodziłam w nim do samego porodu, ale byłam mega gruba-ważyłam 74 kg. Jest krótszy niż do połowy uda, u mnie kończy się za pupą (mam 162 cm).

reklama
Do góry