reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dziewczyny, jeśli którejś wpadnie w oko fajna książka dla dziecka na święta (tzn. z jakimś świątecznym motywem najlepiej) to dajcie znać, PLS!

Dziewczyny, jeśli którejś wpadnie w oko fajna książka dla dziecka na święta (tzn. z jakimś świątecznym motywem najlepiej) to dajcie znać, PLS!
np:
Krecik i Boże Narodzenie - Hana Doskocilova, Zdenek Miler - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
albo
FRANKLIN I PREZENT ŚWIĄTECZNY | Bourgeois Paulette, Clark Brenda
rozumiem, że to a byc dla Frania? Dla starszych dzieci jest większy wybór. Powiem szczerze, że sama szukałam dla Karolka czegoś interesującego, ale nic fajnego, fajnego;-) nie znalazłam.

co do sanek, to mamy na oku takie:
SANKI Z OPARCIEM - BEZPIECZNE I WYGODNE -PRODUCENT (1922431496) - Aukcje internetowe Allegro
hmm, ale widziałam tańsze, za 49 zł. Początkowo chciałam całe drewniane, ale obawiam się, że jak uwalę swoje ciężkie doopssko, to mogą się złamac:-D, a nie przepuszczę frajdy ze zjeżdżania:-p. Mam 2 pary drewnianych po sobie u dziadka na strychu, więc je odkopię, sprawdzę w jakim są stanie i będą nam służyły jak pojedziemy na wieś, o ile jeszcze nadają się do użytku:happy:.

Z duplo mamy ten zestaw:
LEGO DUPLO 5817 Cars 2 Agent Złomek PREMIERA (1923156073) - Aukcje internetowe Allegro

kupiliśmy Młodemu na imieniny, bo jak widział reklamę w tv z tym samochodzikiem, to aż piszczał:laugh2:, zresztą teraz jak nabije tę wyrzutnie i strzeli z niej to też piszczy z radości:sorry2:.

Estragon, pewnie, że dla Frania! Właśnie podczas mojej ostatniej wizyty w Empiku nic mi nie wpadło w oko, muszę odwiedzić jeszcze Traffic, tam mają niezły dział dla dzieci.... ale dzięki za te dwie propozycje!

a dlaczego idealna dla mnie? :)

Coś Ci synapsy szwankują:-p A kto robił czary-mary nad plecakiem???:-p

Coś Ci synapsy szwankują:-p A kto robił czary-mary nad plecakiem???:-p

oj szwankują... :zawstydzona/y: wczoraj pojechałam do marketu bez pieniędzy... zrobiłam koszyk zakupów, wyłożyłam wszystko na taśmę, pani zaczęła kasować... a ja szukam portfela... :no: na szczęście kobitka była bardzo mila i pozwoliła mi zostawić zakupy na kasie i pojechać do domu po pieniądze... :-) zlitowała się nad tępą ciężarną :-p:-D

afi, też ostatnio myslałam o takich, ale ten spad mnie irytuje.. od razu mi się kojarzy, że np. za rok, jakby chciał na brzuchu leżeć i jechać, to by zjeżdzał na dół :-p albo np. jeśli oparcie się odkręci i 2 osoby chciałyby jechać, to ta z przodu by się zsuwała:baffled: ale na allegro w sumie wszystko to samo jest :-(
miałam na Mikołajki kupić sanki a dalej nie mam żadnych

edit: te wydają mi się całkiem solidne/stabilne, ale znowu bez oparcia...

http://allegro.pl/duze-sanie-drewniane-wzmacniane-polski-producent-i1912893812.html

Ostatnia edycja:
JustMe znalazłam jeszcze taką:
Księgarnia - View Book
ale my mamy z tej serii 'jadą, jadą misie' i 'gdzieżeś ty bywał, czarny baranie?' i wydaje mi się, że są już zbyt infantylne (?) dla naszych dzieci, chyba że po prostu Karolowi się już znudziły...

reklama
Do góry