reklama
Nataliak dzięki :-) za rezerwację i Aga, że się powstrzymałaś ))Chrupcia dobry wybór- specjalnie zostawiłam te dla Ciebie
no i czekam na kolejne fotki :-)
Agate świetna ta pościel.. wzięłabym do tego jeszcze kocyk
komi to się nazywa udane polowanie :-) ja jednak decyduję się na chustę - sporo dobrego się o nich naczytałam więc to już postanowione..
Tez chciałabym chustę:-) ale z zakupem wstrzymam sie do pojawienia się bobasa. Chusty nie są odpowiednie min dla dzieciaczków ulewających (chorobliwie) a ostatnio jakoś często słyszę o tej przypadłości...
he he powstrzymałam się, bo wiem, czego mam więcej a co potrzebuję, poza tym nie chciałam być egostycznym sępem i zostawiłam coś dla was he heNataliak dzięki :-) za rezerwację i Aga, że się powstrzymałaś ))
N
nataliak
Gość
po pierwsze: jesli pojawia sie jakies ogloszenia lasek ktore nie sa z naszego podforum a chca cos sprzedac to informuje ze to ja je usuwam i zglaszam do administracji. do tego jest specjalny dzial a te dziewczyny spamuja zwykle we wszelkich mozliwych watkach. to co my wklejamy do sprzedania czy na wymiane to inna sprawa bo robimy to miedzy soba.
po drugie: zrobilam zdjecia, wlasnie robie opisy wiec szykujcie sie
po drugie: zrobilam zdjecia, wlasnie robie opisy wiec szykujcie sie
N
nataliak
Gość
juuuuz wrzucam
reklama
N
nataliak
Gość
1. bluzeczka z pick ouic biala w niebieskie paseczki z krotkim rekawkiem, rozmiar 3miesiace (2zl) rezerwacja
2. bluzeczka z cosies zielona z krotkim rekawkiem, rozmiar 68 (3zl) rezerwacja
3. bluzeczka z rocha little rocha bezowa z krotkim rekawkiem, rozmiar 0-3miesiacy (2zl) rezerwacja
4. bluzeczka z mothercare zielona z dlugim rekawem, rozmiar 0-3miesiacy (3zl)
2. bluzeczka z cosies zielona z krotkim rekawkiem, rozmiar 68 (3zl) rezerwacja
3. bluzeczka z rocha little rocha bezowa z krotkim rekawkiem, rozmiar 0-3miesiacy (2zl) rezerwacja
4. bluzeczka z mothercare zielona z dlugim rekawem, rozmiar 0-3miesiacy (3zl)
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora: