reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
załamka z tymi Tochowymi kozakami, nastawiłam się na elefanty, Tochę zaciągnęłam do klepu a tu zonk! w ogóle nie mogłam jej włożyć buta!! do tej pory nie było żadnego kłopotu z tymi a teraz???!!

jedyne co leżało ok, i Tocha dobrze się czuła to cuś takiego:
kozaki dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN

szału ni ma, ale kupiłyśmy - wzięłam rozmiar 23 (teraz mamy 21) i wcale za duże nie są

ja nie kupię zamszowych, bo nie chcę żeby przemakały - niestety takie mam doswiadczenia nawet po kilkakrotnym zaimpregnowaniu...
butów zimowych bedziemy uzywac głównie na śnieg, mróz i polską chlapę, więc mają być ciepłe, nieprzemakalne i oddychające, zeby noga się niezapociła

ja nie kupię zamszowych, bo nie chcę żeby przemakały - niestety takie mam doswiadczenia nawet po kilkakrotnym zaimpregnowaniu...
butów zimowych bedziemy uzywac głównie na śnieg, mróz i polską chlapę, więc mają być ciepłe, nieprzemakalne i oddychające, zeby noga się niezapociła
hmmm, ale te z ecco z linka od Agnieszki są właśnie z gore-texu, o którym wcześniej pisałam- jest nieprzemakalny, oddychający i podobno ciepły (izolujący). To taka nowoczesna skóra.

czyli na jakie się zdecydowałaś??

Agnieszka77 te z ecco podobają mi się bardzo:tak:

hmmm, ale te z ecco z linka od Agnieszki są właśnie z gore-texu, o którym wcześniej pisałam- jest nieprzemakalny, oddychający i podobno ciepły (izolujący). To taka nowoczesna skóra.

taaak? słyszałam o tym gore-tex'ie, ale myślałam że on wygląda inaczej. myślałam że te buty ecco ze zdjęcia są zamszowe...

Aga, jeszcze nie wybrałam. Na razie stawiam na ciepłą skarpetkę i te buty co mamy z elephanten
półbuty dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN
Spróbuję się rozejrzeć za zimówkami w przyszłym tygodniu i na pewno będę mierzyć z Jagodą, bo noga jej wciąż rośnie i to zadziwiająco szybko... aż muszę zmierzyć, bo kupiłam ostatnio w necie kapcie do żłobka skórzane buciki/kapcie PreShoes 12-18msc (1845104504) - Aukcje internetowe Allegro o długości 14 cm i chyba zaraz będą za ciasne... :/

planuję sprawdzić modele elephanten, bartka, geox i zastanawiam się nad ecco

a wy już macie zimówki?

kurcze ale Wam zazdroszczę tego wyboru bucików :tak::tak::tak: my do końca października na pewno jeszcze zostajemy przy aktualnych adidaskach.

wszystkie mi się podobają co wklejacie ! :-)

reklama
Do góry