reklama
Wonka uk
Fanka BB :)
julita własnie tak jak napisała natali-li chodziło mi o terz a dziekuje wiem ze tez pisze sie przez samo ż
malina29
Mama debiutująca
załamka z tymi Tochowymi kozakami, nastawiłam się na elefanty, Tochę zaciągnęłam do klepu a tu zonk! w ogóle nie mogłam jej włożyć buta!! do tej pory nie było żadnego kłopotu z tymi a teraz???!!
jedyne co leżało ok, i Tocha dobrze się czuła to cuś takiego:
kozaki dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN
szału ni ma, ale kupiłyśmy - wzięłam rozmiar 23 (teraz mamy 21) i wcale za duże nie są
jedyne co leżało ok, i Tocha dobrze się czuła to cuś takiego:
kozaki dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN
szału ni ma, ale kupiłyśmy - wzięłam rozmiar 23 (teraz mamy 21) i wcale za duże nie są
Agnieszka77
Fanka BB :)
Ja kupiłam Nadii takie
| ecco.com rozmiar 23,teraz nosi 22,pani w sklepie sugerowała mi 24,ale powiedziałam,że nie będę przesadzać
do sukienek Nadia ma takie
Next Directory Online
| ecco.com rozmiar 23,teraz nosi 22,pani w sklepie sugerowała mi 24,ale powiedziałam,że nie będę przesadzać
do sukienek Nadia ma takie
Next Directory Online
ja nie kupię zamszowych, bo nie chcę żeby przemakały - niestety takie mam doswiadczenia nawet po kilkakrotnym zaimpregnowaniu...
butów zimowych bedziemy uzywac głównie na śnieg, mróz i polską chlapę, więc mają być ciepłe, nieprzemakalne i oddychające, zeby noga się niezapociła
butów zimowych bedziemy uzywac głównie na śnieg, mróz i polską chlapę, więc mają być ciepłe, nieprzemakalne i oddychające, zeby noga się niezapociła
estragon
mamusia synusia:P
hmmm, ale te z ecco z linka od Agnieszki są właśnie z gore-texu, o którym wcześniej pisałam- jest nieprzemakalny, oddychający i podobno ciepły (izolujący). To taka nowoczesna skóra.ja nie kupię zamszowych, bo nie chcę żeby przemakały - niestety takie mam doswiadczenia nawet po kilkakrotnym zaimpregnowaniu...
czyli na jakie się zdecydowałaś??ja nie kupię zamszowych, bo nie chcę żeby przemakały - niestety takie mam doswiadczenia nawet po kilkakrotnym zaimpregnowaniu...
Agnieszka77 te z ecco podobają mi się bardzo
hmmm, ale te z ecco z linka od Agnieszki są właśnie z gore-texu, o którym wcześniej pisałam- jest nieprzemakalny, oddychający i podobno ciepły (izolujący). To taka nowoczesna skóra.
taaak? słyszałam o tym gore-tex'ie, ale myślałam że on wygląda inaczej. myślałam że te buty ecco ze zdjęcia są zamszowe...
Aga, jeszcze nie wybrałam. Na razie stawiam na ciepłą skarpetkę i te buty co mamy z elephanten
półbuty dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN
Spróbuję się rozejrzeć za zimówkami w przyszłym tygodniu i na pewno będę mierzyć z Jagodą, bo noga jej wciąż rośnie i to zadziwiająco szybko... aż muszę zmierzyć, bo kupiłam ostatnio w necie kapcie do żłobka skórzane buciki/kapcie PreShoes 12-18msc (1845104504) - Aukcje internetowe Allegro o długości 14 cm i chyba zaraz będą za ciasne... :/
planuję sprawdzić modele elephanten, bartka, geox i zastanawiam się nad ecco
a wy już macie zimówki?
reklama